Muntatge fotogràfic entre una imatge dels Mossos d'Esquadra i la d'una persona desapareguda

Desapareix una dona al Passeig de Gràcia de Barcelona: què se'n sap a hores d'ara

Els Mossos demanen col·laboració a la ciutadania

Atenció màxima a Catalunya per la desaparició de dona. Els Mossos d'Esquadra han alertat a través de les xarxes socials que una dona de 82 anys va desaparèixer el 27 d'agost passat a Passeig de Gràcia, a Barcelona. Hores després, abans de la una del migdia, els Mossos d'Esquadra han explicat que la dona ha estat trobada en bon estat de salut. 

Tal com descriu el cos de la policia catalana a través de les xarxes socials, la dona desapareguda es diu Akkiko i té 82 anys. La dona fa 1,55 m d'alçada, és de complexió prima i té els cabells curts i de color negre. A més, quan va ser vista per última vegada, anava vestida amb uns pantalons foscos i una samarreta blanca de màniga curta.

«Akkiko ha desaparegut a Barcelona, ajuda'ns a trobar-la», han anunciat els Mossos amb una imatge de la dona gran.

Segons el cos de la policia catalana, la dona podria haver desaparegut perquè es podria haver desorientat. Akkiko té una berruga just al costat del nas, al forat dret. Això podria ajudar a reconèixer-la.

Encara que no ho sembli, són moltes les persones grans que desapareixen. Sigui per voluntat pròpia perquè s'han desorientat o perquè les han retingut. Afortunadament, el cos de la policia catalana treballa perquè gran part d'aquestes històries acabin amb un final feliç.

Tot i això, demanen col·laboració a la ciutadania i que si se sap alguna informació relacionada amb la desaparició, es truqui al 112.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Vista per darrera vegada a les 16:50

Segons informa un usuari de Twitter, ara X, va veure la dona al voltant de les 16.50 hores d'aquest diumenge passejant per la ciutat. Concretament, al carrer Travessera de Gràcia amb el carrer de Regàs, dirigint-se cap al carrer Francesc Macià.

«A les 16.50 hores l'he vist al carrer Travessera de Gràcia amb el carrer de Regàs direcció Francesc Macià. La recordo per la reacció que ha tingut davant de la meva gossa», ha indicat l'usuari.