Perillós incendi a Palamós: Crema un camió i les flames afecten un supermercat

Nou dotacions de Bombers han controlat el foc en una mitja hora

Un incendi d'escombraries ha cremat aquest dimarts al matí a Palamós, a la comarca del Baix Empordà, i les flames han afectat un supermercat proper, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s'ha originat capa les 8.35 hores al carrer Sant Joan Baptista la Salle. Els Bombers —que en primera instància s'hi havien desplaçat amb vuit dotacions— han enviat un total de nou dotacions, que han donat per controlades les flames a les 9.05 hores.

No ha estat necessari desallotjar ningú ja que als habitatges situats sobre l'establiment no hi havia ocupants en aquell moment. El conductor del camió ha pogut sortir pel seu propi peu, segons ha informat l'Ajuntament de Palamós.  

Els mateixos Bombers de la Generalitat, que s'han desplaçat fins el punt de les flames amb nou dotacions, han donat per controlat el foc al punt de les 09.50 hores del matí d'aquest dimarts, 20 d'abril. Finalment, els Bombers han informat també que no ha calgut desallotjar l'edifici de sobre del supermercat, on també hi han afectat les flames.  


Comentaris

envia el comentari