Incendi Hospitalet de Llobregat

Un incendi causat per un patinet elèctric deixa 21 persones ferides a Catalunya

Set dels ferits han hagut de ser traslladats a un centre hospitalari

Succés complicat pels Bombers de la Generalitat. Arran d'un incendi a l'Hospitalet de Llobregat, municipi pertanyent a la comarca del Barcelonès, vint-i-una persones han hagut de ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els fets van tenir lloc aquest dijous a la tarda a la localitat esmentada. 

Vint-i-una persones han hagut de ser ateses aquest dijous a la tarda a causa d'un incendi en un pis del carrer Ciutat Comtal de l'Hospitalet de Llobregat, segons informen els Bombers. L'avís va tenir lloc cap a un quart de sis i mitja hora més tard ja estava extingit. Així ho va informar el mateix cos a través del seu compte de Twitter.

«A l'Hospitalet, 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat seguim amb els veïns del bloc del c/ Ciutat Comtal afectat per un incendi. Excepte els residents del pis sinistrat, tots poden tornar a casa. Amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) comprovem que la dotzena de veïns que s'han confinat durant el sinistre estiguin bé».

«Extingit el foc de l'habitatge al c/ciutat comtal de l'Hospitalet de Llobregat. La causa podria ser un patinet elèctric. 10 dotacions dels Bombers ataquen el foc a un pis de la planta baixa. Confinem 12 persones i fem revisió i recerca als pisos afectats pel fum», va piular el cos. 

Vint-i-una persones ateses pel SEM

El cos d'emergències, que hi va actuar amb deu dotacions, situa la causa probable de l'origen del foc en un patinet. Mentre van durar les actuacions per apagar les flames, a la planta baixa de l'edifici, va caldre confinar dotze persones. Afortunadament, ningú va resultar ferit de gravetat.

Pel que fa als atesos, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) indica que set van ser traslladats a diferents centres hospitalaris amb pronòstic de poca gravetat i , tres més, en estat lleu, van ser traslladats a un centre d'urgències d'atenció primària. 

«Finalment, aquest incident s'ha tancat amb 21 assistències: 11 altes in situ i 10 trasllats. Dels trasllats, 3 lleus a CUAP Cobalto i 7 menys greus a diferents centres hospitalaris. Activades 9 unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp