incendi

Tres persones afectades en incendiar-se un pis del carrer Aragó de Barcelona

Els Bombers estan treballant en aquests moments en les tasques d'extinció | Segons recullen alguns testimonis, l'ambulància s'hauria emportat almenys una persona

Espectacular incendi en un pis de Barcelona. Tal com ha avançat el mitjà 'Betevé', set dotacions dels Bombers han treballat per extingir les flames d'aquest foc que s'ha originat en un habitatge situat al carrer Aragó de la ciutat comtal, concretament al número 481. El carrer ha estat tallat per la Guàrdia Urbana mentre han durat les tasques d'extinció dels bombers, desviant la circulació pel carrer del Dos de Maig.

D'altra banda, les flames es podien veure des de l'exterior de l'habitatge.

 

Tres persones afectades pel fum

A més, segons han fet patent fonts del SEM, tres persones haurien resultat afectades per inhalació de fum. En aquest sentit, 'betevé' apunta que l'habitatge on s'ha originat el foc correspon a tres noies, i les flames s'haurien originat a la cuina per posteriorment propagar-se a altres habitacions. La columna de fum que es podia veure per sobre de l'edifici, per la seva part, guarda relació amb el fet que el fum hagi sortit pel pati interior del pis.

 

També et pot interessar...