Interrompuda la circulació de tren entre Girona i Caldes per una crema de pneumàtics

Tampoc hi ha servei entre Ripoll i Sant Quirze de Besora perquè les vies no són segures

Un incendi de pneumàtics a les vies del tren talla la circulació de les línies R11 i RG1 de Rodalies entre Girona i Caldes. La previsió és solucionar el problema vora les 9.00 del matí, però els danys són greus podria ser que el retorn a la normalitat s'allargués.

La circulació ferroviària està interrompuda per culpa d'una crema de pneumàtics intencionada aquesta nit entre Caldes de Malavella i Riudellots, que ha danyat la catenària. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera i s'encaminaran els viatgers de Girona que van cap a Barcelona a trens d'Alta Velocitat. La previsió de restabliment, segons Adif, és a les 11 hores.

Circulació interrompuda entre Ripoll i Sant Quirze

D'altra banda, tampoc hi ha servei de la línia R3 entre Ripoll (Ripollès) i Sant Quirze de Besora (Osona) perquè tècnics d'Adif han estat treballant en aquest sector durant la nit i no han deixat les vies aptes per a la circulació. S'han produït despreniments i han limitat la velocitat màxima a 10 quilòmetres per hora, però no ho han senyalitzat. Renfe ha decidit no circular-hi per seguretat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari