Una nova teoria sobre Madeleine assegura que viu amb una família a Alemanya

Segons una experta en desaparicions, la nena no recordaria res del seu passat

Fa 13 anys que Madeleine McCann va desaparèixer de la seva habitació de l'hotel ubicat al complex turístic portuguès de Praia da Luz. Els pares de la petita estaven sopant i quan van tornar a l'habitació per comprovar com estaven els seus fills van veure que Madeleine havia desaparegut.

Malgrat l'operació policial que es va iniciar ara fa 13 anys, on forces de seguretat portugueses i Scotland Yard van treballar de forma conjunta, la nena no va ser localitzada i avui dia tampoc s'ha trobat cap prova que indiqui què és el que li va passar a Madeleine. No obstant això, una experta en desaparicions ha assegurat que la petita està viva i que actualment estaria vivint amb una altra família a Alemanya.

«Madeleine no recorda res»

Fia Johansson, l'experta en desaparicions, natural de Portugal ha declarat al mitjà 'Meaww.com' que la nena «mai ha estat morta» i que no recorda res. A més ha insistit que la no està morta perquè «quan les persones ho estan es comuniquen amb mi, però ella no ho ha fet».

Johansson ha explicat que ha descobert «un parell de coses sobre ella... com un pare alemany i la família que la va trobar després» i ha afegit que «ella no sap res sobre els seus pares. No recorda res. En realitat està vivint bé». L'experta no ha volgut compartir més informació perquè la investigació continua oberta però sí que ha declarat que «entre l'any 2023 i 2024, es trobarà accidentalment amb la seva família, però no sabrà qui són».

Fia ha col·laborat en diversos casos de desapareguts als Estats Units. No obstant això, els pares de Madeleine han manifestat que no creuen en «mèdiums i psíquics» i que desitgen que la investigació de Scotland Yard acabi bé.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari