L’incendi en un restaurant obliga a tallar el carrer Gran de Gràcia a Barcelona

Diverses dotacions dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana s’han traslladat fins al lloc dels fets
Bombers
Un incendi en un restaurant obliga a tallar el carrer Gran de Gràcia a Barcelona   | Bombers

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat que han tallat el trànsit al carrer Gran de Gràcia a causa d’un incendi registrat en un restaurant de Vila de Gràcia. Més concretament els talls s’han fet a l’altura del carrer de Santa Eugènia.

 

Incendi en un restaurant a Gràcia

L’incendi s’ha produït aquest dimarts 25 de juny al matí al restaurant La Taberna del Cura de Barcelona i s’hauria originat a la campana de la cuina del local, situat al número 83 d'aquest carrer, segons les fonts municipals consultades.

 

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana. Els agents policials s’han encarregat de tallar la via perquè els efectius dels bombers puguin treballar en l’extinció del foc. Segons ‘El Periódico’, les línies d’autobusos TMB que passen per aquest carrer s’han desviat per la Via Augusta per poder continuar amb la seva ruta habitual (V17, 22, 24 y 114).

 

 

A més, els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi a Lloret de Mar, a la Selva, on han desplaçat quinze dotacions terrestres i sis mitjans aeris. Concretament el foc està cremant una zona de vegetació dalt d’un turó a la urbanització Roca Grossa del municipi. Segons han informat, també hi ha focus secundaris, però no han hagut d’evacuar ningú i tampoc hi ha cap ferit.

 

 

També et pot interessar... Comentaris

envia el comentari