Les flames cremen una zona d'horts darrera la discoteca Drinkking Carpes Sant Cugat

Desallotgen una discoteca catalana per un incendi en uns horts propers

Les flames, que van començar poc després de les cinc de la matinada, han cremat uns 350 metres quadrats de superfície

Ensurt important aquesta passada matinada a la discoteca Drinkking Carpes de Sant Cugat del Vallès, que ha hagut de ser desallotjada a causa d'un incendi en uns horts propers. A causa de les flames, i com a mesura preventiva, cinc patrulles de la Policia Local i cinc més dels Mossos d'Esquadra han desallotjat els 400 clients que hi havia dins del recinte, sense incidències ni ferits.

Els fets han tingut lloc a les 5.15 hores d'aquest dissabte, quan s'ha rebut l'avís d'un incendi en uns horts amb barraques que estan situats just darrere de la discoteca, al quilòmetre 14 de la carretera de Rubí, la BP-1503. Les flames han cremat una superfície de 350 metres quadrats d'una parcel·la, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El cos d'emergències, que ha desplaçat quatre dotacions terrestres fins al lloc dels fets, ha extingit el foc en poc més d'una hora. Una vegada els Bombers han apagat el foc, els clients de la discoteca Drinkking Carpes han pogut accedir a l'establiment per tal de recollir les seves pertinences.

Incendi al massís del Garraf

Un incendi crema des d'aquest divendres al vespre al massís del Garraf, al terme municipal de Sant Pere de Ribes. Segons els Bombers de la Generalitat, les flames van començar a trocar de la urbanització de Can Pere de la Plana, al turó de Gafatans i es van propagar en direcció est cap al Coll de l'Infern. Durant la nit i la matinada, el vent ha dificultat les tasques d'extinció, tot i que s'ha aconseguit estrènyer el perímetre de l'incendi.

Aquest dissabte els Bombers treballen en l'incendi amb 26 camions d'aigua i tres mitjans aeris. Així mateix, també s'han mobilitzat 18 vehicles de comandament. Segons han explicat els Agents Rurals, l'incendi forestal afecta els termes municipals d’Olivella i Sant Pere de Ribes, cremant ja més de 20 hectàrees cremades.

En aquest sentit, les causes de l'incendi encara estan investigant-se.