Agents dels Mossos d'Esquadra amb ambulàncies del SEM

Accident laboral a Catalunya: mor un home mentre treballava en uns apartaments en obres

La víctima de l'accident, en què també hi ha hagut altres dos ferits, és un jove de 29 anys

Nova víctima en un accident laboral a Catalunya. Un home ha mort aquest divendres mentre treballava en uns apartaments en construcció al municipi de Vilamaniscle, a la comarca de l'Alt Empordà. En l'accident laboral, també han resultat ferits altres dos treballadors, un de caràcter lleu i un altre greu, que ha estat traslladat a l'Hospital de Figueres.

Segons els Mossos d'Esquadra, els fets han tingut lloc al voltant d'un quart de cinc de la tarda d'aquest divendres. Per causes que s'estan investigant, els tres operaris estaven treballant en uns apartaments en construcció quan s'ha enfonsat el sostre de la primera planta d'un dels habitatges, quedant atrapats els tres homes.

La víctima mortal és un noi de 29 anys

Un d'ells, un jove de 29 anys, ha mort, mentre que els altres dos han patit ferides. Un d'ells ha resultat de caràcter lleu, mentre que el segon ha patit ferides greus i ha estat traslladat a un centre hospitalari per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A banda del SEM, també s'han mobilitzat diverses patrulles dels Mossos i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Seguint el procediment habitual en els accidents laborals amb víctimes mortals, els agents de la policia catalana han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres i del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat.

Rescaten un ciclista ferit al Ripollès

D'altra banda, també a la demarcació de Girona, els Bombers han rescatat un ciclista caigut en un corriol, al municipi de Sant Pau de Segúries, a la comarca del Ripollès. Els fets han tingut lloc al voltant d'un quart de dues del migdia i s'han mobilitzat els GRAE i dues dotacions.

A causa de la caiguda, l'home ha patit una ferida a la ròtula de la cama dreta i ha hagut de ser immobilitzat. Després d'això, els Bombers han transferit el ferit al SEM —que s'ha desplaçat fins al càmping pròxim al lloc dels fets—, i que posteriorment l'han traslladat el ciclista a un centre hospitalari.