Un incendi a la Universitat de Vic deixa algunes aules afectades

El foc no ha deixat persones ferides

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en l'extinció d'un incendi que s'ha produït a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Quatre dotacions del cos han acudit al lloc dels fets un cop que han estat alertats del foc.

L'incendi s'ha produït a l'edifici conegut con a Torre dels Frares, just al costat d'uns laboratoris. De fet, les flames han cremat un despatx que es trobava molt a prop d'aquesta sala, segons han informat els Bombers.

Algunes aules inutilitzades aquest matí

La resta de les instal·lacions de la universitat no han patit danys pel foc i tampoc s'ha hagut de lamentar cap persona ferida. Tot i això, la combinació de fum i aigua a algunes de les classes ha fet que part de la primera planta de l'edifici hagi quedat impracticable.

«El fum i l'aigua de les esplugues i un rebentament que hi ha hagut a causa del foc ha afectat diverses aules i la planta inferior de l'edifici», ha dit el sergent dels Bombers, Pere Alsina, a TV3.

La mateixa universitat ha comunicat que algunes de les aules hauran d'estar tancades, aproximadament, fins a les 10 hores del matí.

Salven un home d'un incendi al Maresme

Un home va ser salvat pels Bombers la passada matinada al Maresme després de produir-se un incendi en un magatzem del municipi de Malgrat de Mar. Segons la informació del cos el foc es va iniciar en un local adossat a una casa.

Un total de set dotacions van treballar en l'extinció de l'incendi, a més, fins al lloc hi van acudir també tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'home afectat va acabar ferit de poca gravetat, es tractava d'una persona amb mobilitat reduïda que es trobava a l'interior de l'edifici quan va començar el foc. Efectius del SEM el van traslladar a l'Hospital de Calella.