IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'autòpsia confirma que l'home trobat al pantà de Boadella va morir d'una pallissa

El cadàver presentava múltiples contusions, sobretot al cap

L'home va ser trobat amb pedres lligades al cap i als peus
L'home va ser trobat amb pedres lligades al cap i als peus | CatalunyaDiari.cat

L'home trobat al pantà de Boadella aquest dissabte va morir d'una pallissa, segons confirma l'autòpsia. El cos, trobat en aquesta zona de l'Alt Empordà, presentava múltiples contusions, algunes d'elles mortals, sobretot al cap. D'aquesta manera, doncs, confirmada la hipòtesi inicial, els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació criminal per esclarir els fets.

El cos va ser trobat per uns pescadors amb dues pedres lligades al cap i als peus i sense pantalons. S'estima que té uns 50 anys tot i que, a hores d'ara, encara es desconeix la identitat de la víctima, que no duia cap document ni objecte personal que permetés determinar qui és.

Mort abans de ser llançat a l'aigua

Un altre dels elements rellevants que ha determinat l'autòpsia és que l'home va morir abans de ser llançat a l'aigua, ja que els forenses no han trobat aigua als pulmons amb la qual cosa, no en va respirar.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el crim s'hauria dut a terme entre 24 i 48 hores abans de ser trobat el cos perquè no estava molt deteriorat. A més, s'especula amb el fet que, si hagués ocorregut abans, algun altre pescador l'hauria localitzat, en estar situat a poca profunditat.

Dos cossos trobats durant el cap de setmana 

A banda de la víctima del pantà de Boadella, els Mossos també estan investigant la mort d'un home al mig del carrer al Baix Llobregat aquest diumenge. En aquest cas, però, no es treballa sobre la hipòtesi del crim, ja que el cos no presentava signes de violència.

El cadàver va ser trobat estirat a terra cap per avall entre dos vehicles i anava amb roba d'abrigar. En aquest cas, es coneix la identitat de la persona en qüestió: es tracta d'un home jove i major d'edat la qual hauria mort la matinada de dissabte a diumenge.


Comentaris

envia el comentari