El monstre d'Arenys diu ara que no recorda res de la Nit de Nadal de 2015

Aquella nit, segons els Mossos i el Fiscal, està acusat d'agredir sexualment nou àvies a la residència on treballava | Una de les dones grans va morir d'un atac de cor al cap de pocs dies

Avui ha arrencat el judici contra José Manuel Reyes el zelador que estava de guàrdia a la residència d'avis d'Arenys de Mar la Nit de Nadal del 2015 quan va agredir sexualment, presumptament, fins a nou àvies. Abusant sexualment de cinc d'elles, segons l'acusació del fiscal, que en demana gairebé 80 anys de presó.

El judici ha començat amb la declaració de l'acusat, un home de 30 anys i veí de Pineda de Mar, que feia anys que treballava com fisioterapeuta a la residència Ítaca d'Arenys però que estava com a fix en el torn de nit des del mes d'octubre d'aquell any. Reyes ha assegurat davant del tribunal que no recorda res d'aquell dia i ha assegurat que havia consumit drogues i havia begut una gran quantitat d'alcohol.

No recorda res d'aquella fatídica Nit de Nadal

De manera coordinada amb la seva defensa, l'acusat només ha assegurat que no recordava res d'aquella Nit de Nadal i tampoc de què va fer durant aquella guàrdia. També ha assegurat que algunes de les coses de les quals està acusat li semblen «barbaritats».  «Són acusacions molt greus, no m'entren al cap», ha respost a la seva advocada. Segons els informes pericials, va abusar sexualment de les dones grans d'una manera sàdica.

D'aquell 25 de desembre, els dies que segons els forenses i el fiscal va violar i agredir nou àvies d'entre 100 i 60 anys a la residència on treballava, no recorda res. Va consumir cocaïna a la tarda però no sap ni com va arribar a la residència, ha assegurat davant del tribunal. Del dia de Nadal només recorda despertar-se a casa dels seus pares.

En presó provisional i pendent d'una pena de 80 anys

Des del dia 28 de desembre que l'home ara jutjat està ingressat a la presó, de forma provisional. La fiscalia demana per ell 79 anys de presó per cinc presumptes delictes d'agressió sexual, quatre delictes d'agressió amb lesions lleus i un delicte d'homicidi per imprudència.  Una de les àvies va morir d'un atac de cor pocs dies després de l'agressió sexual.