Piqué, condemnat a pagar 48.000 euros per conduir sense punts al carnet

La Guàrdia Urbana el va denunciar després d'immobilitzar el seu vehicle

El jutjat d'Instrucció número 27 de Barcelona ha decidit, aquest dilluns, que el futbolista Gerard Piqué haurà d'abonar una multa de 48.000 euros per haver conduït sense punts al seu carnet. Aquesta condemna s'ha dictat després d'arribar un acord entre l'advocat del jugador de futbol i la fiscalia.

  

Tot això se li ha comunicat a Piqué en un judici molt ràpid que ha tingut lloc a la Ciutat de la Justícia de Barcelona. El futbolista ha optat per reconèixer la imputació contra ella i ha acceptat la condemna que li ha sigut imposada.

Imputat per un delicte contra la seguretat viària

Piqué ha estat jutjat després d'haver estat  imputat per un delicte contra la seguretat del tràfic, cosa que es pot arribar a condemnar, fins i tot, amb presó, tot i que en aquest cas concret la denuncia s'ha saldat només amb el pagament de la multa.

  

Tot va succeís el passat 31 d'agost. La Guàrdia Urbana de Barcelona va parar el seu cotxe al migdia, en un carrer de l'Eixample, i va ser llavors quan es van adonar que conduïa sense punts al carnet. Li havien sigut retirats per infraccions anteriors. Els agents van immobilitzar el seu cotxe i el van denunciar.

Gerard Piqué
Gerard Piqué ha de pagar 48.000 euros   | Cedida

 

El futbolista podia haver estat condemnat a pagar una multa de fins a 288.000 euros, a fer hores de treballs per la comunitat -entre 31 o 90 dies- o a entrar a presó fina a sis mesos. Finalment, pagarà el seu delicte abonant l'import de 48.000 euros.

Piqué havia estat notificat de la pèrdua de tots els punts

Segons les paraules del director general de la DGT, el futbolista havia de ser totalment conscient que estava conduint sense punts al carnet, perquè se li va notificar. «Sense entrar en detalls diré que consta la notificació personal a Piqué de la pèrdua de punts», va dir Pere Navarro.

  

A més, va afirmar també persones com Piqué el que haurien de fer és donar «exemplaritat» a la resta de la societat, tenint en compte que es tracta d'un personatge públic. El director de la DGT va acabar afirmant, però, que «cadascú sap el que ha de fer al volant».