Segrestat i torturat a Barcelona per uns 'ultres' del Barça

Va ser segrestat i torturat durant 8 hores pels 'Casuals', la facció més violenta dels 'ultres' del Barça

L'Ernest - nom fictici - va rebre un missatge del seu amic Javier a les 3.32 hores de la matinada. Havia d'anar a l'Hotel Casa Fuster de Barcelona a, suposadament, alliberar el seu amic pagant 280 euros. Tot era una trampa. 

Segons avança el diari 'El País', una vegada va ser a la ubicació indicada, va rebre indicacions fins a ser conduït en un pis proper a la zona. Allà va ser segrestat i torturat durant 8 hores pels 'Casuals', la facció més violenta dels 'ultres' del Barça.

Un parany per segrestar-lo

«Entra dins», aquestes van ser les paraules que va sentir l'Ernest en arribar al pis. Era en José María que, amenaçant-lo amb un ganivet de cuina, l'obligava a iniciar el que sens dubte van ser unes de les hores més dures de la seva vida. 

En una habitació sense ventilació i plena de cables, els segrestadors van iniciar el seu discurs: «Pensa d'on trauràs els diners. Tenim el teu amic a la banyera tallat a trossets. Ens has de donar els 100.000 euros que ens deu». Amb la por al cos, però, el que no sabia l'Ernest és que tot era mentida.

Moments abans, en Javier s'havia trobat en la mateixa situació però va aconseguir escapar  dels agressors enfrontant-se a un dels atacants i sent, posteriorment, ajudat per uns veïns. El seu mòbil va quedar en mans dels segrestadors, per això l'Ernest va rebre els missatges des del telèfon del seu amic.

cuchillo
L'Ernest va ser amenaçat amb arma blanca per ser, posteriorment, torturat | Arxiu

Terribles tortures

L'Ernest va ser terriblement torturat mentre creia que el seu amic estava mort a pocs metres d'ell. Els segrestadors van començar amb foc cremant-li una cama. Posteriorment, van procedir a fer-li punxades i talls amb arma blanca així com descàrregues elèctriques.

Finalment, i després de posar-se en contacte amb un amic, l'Ernest va ser alliberat després de 8 hores de tortures. Va denunciar els fets, que estan a l'espera de judici. Els càrrecs que s'imputen als agressors són detenció il·legal, lesions, furt, extorsió, apropiació indeguda i delicte contra la intimitat.