Setze dotacions terrestres i cinc d'aèries dels Bombers treballen en l'extinció d'un incendi de vegetació forestal a la Torre de Claramunt

Un incendi forestal crema vegetació a la Torre de Claramunt, a l'Anoia

El foc ja ha cremat 2.900 metres quadrats de superfície

ACTUALITZACIÓ 20:30 hores 01/08/2019 

Els Bombers han anunciat que han donat per controlat l'incendi de vegetació forestal de la Torre de Claramunt  pocs minuts abans de les 20.00 hores d'aquest mateix dijous. Finalment, el foc ha cremat una superfície de 2.900 metres quadrats.

Un incendi forestal ha cremat a l’Anoia durant poc més d’una hora. Els Bombers de la Generalitat han comunicat que han estat treballant en l’extinció d’un foc que ha afectat concretament a la zona de la Torre de Claramunt, al nord de les Pinedes d’Armengol.

L'incendi està estabilitzat

Els Bombers han rebut un avís a les 16.28 hores  de la tarda d’aquest dijous 1 d’agost en el qual se’ls informava de la presència d’un incendi de vegetació forestal que estava cremant la vegetació entre unes vinyes, al cap del foc, i camps, a la cua.

El foc ha cremat una superfície de 2.900 metres quadrats de vegetació forestal a la Torre de Claramunt
El foc ha cremat una superfície de 2.900 metres quadrats de vegetació forestal a la Torre de Claramunt | Bombers

 

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat setze dotacions terrestres i cinc mitjans aeris dels Bombers, efectius dels quals han estat treballant fins a estabilitzar el foc pocs minuts abans de les 18.00 hores. Finalment els Agents Rurals han comunicat que l’incendi ha afectat una superfície de 2.900 metres quadrats  i s’ha obert una investigació per determinar les causes que l’han originat.

També et pot interessar...