rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es declara un perillós incendi a Maçanet de la Selva

L'avís s'ha rebut a les 17.24 hores de la tarda i els Bombers de la Generalitat hi treballen amb fins a 14 dotacions
Imatge de l'incendi que s'ha declarat a Maçanet de la Selva | Bombers de la Generalitat

 

Perillós incendi a Maçanet de la Selva. L'avís de les flames s'ha rebut a les 17.24 hores de la tarda i els Bombers de la Generalitat hi treballen amb fins a 14 dotacions per terra. En un primer moment s'han activat quatre mitjans aeris però el nombre d'helicòpters que hi treballen s'ha augmentat a sis. L'incendi de vegetació s'ha declarat a la zona de la muntanyeta de Sant Jordi.

 

A causa de l'incendi de Maçanet s'han activat també efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Agents Rurals, de la Policia Local i de l'SFADF per ajudar amb les tasques de coordinació i extinció de les flames. Els Bombers han declarat que l'incendi afecta el turonet de Sant Jordi, a prop del castell de Torcafelló. De moment es desconeix l'abast del foc.

 

L'incendi està a prop del castell de Torcafelló | Twitter (@bomberscat)

 

A les 18.37 els Bombers han avisat, a través del seu compte oficial de Twitter, que donaven l'incendi de vegetació per controlat. Els mitjans aeris s'han retirat mentre que els efectius terrestres continuen remullant la zona.

 

Tallada la C-35

Tot i que el foc ja està controlat, el Servei Català de Trànsit ha informat que la C-35 a Maçanet de la Selva està totalment tallada al punt quilomètric 2 per l'incendi forestal i perquè els efectius terrestres estan remullant la zona. Es demana que se segueixin les indicacions dels agents dels Mossos.

 

 

També et pot interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris