Imatge d'un incendi a les Preses.

Els Bombers treballen en dos nous incendis simultanis: a la carretera i en un polígon

Matinal molt moguda pels Bombers, amb un incendi en un polígon industrial a la Garrotxa i un altre al voral de l'AP-7

Matinal molt moguda per als Bombers de la Generalitat. I és que a les 13.00 hores del migdia d'aquest dimarts, 2 d'agost, han informat de dos nous incendis a Catalunya. El primer, força surrealista, ha tingut lloc al voral de l'AP-7 a l'Alt Penedès; i el segon, en un polígon industrial de la Garrotxa. 

El més perillós, però, és a hores d'ara aquest segon. Els Bombers treballen a hores d'ara en l'incendi provocat per un camió sense càrrega en un polígon industrial a les Preses, a la comarca de la Garrotxa. El conductor ha resultat il·lès i els Bombers hi treballen amb fins a cinc dotacions. 

Informen també que el foc, que encara crema, ja està controlat. 

La crema d'un pneumàtic provoca un incendi

Així mateix, els mateixos Bombers de la Generalitat han informat d'un altre incendi (amb avís a les 10.04 hores del matí) a Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès. Segons expliquen, un pneumàtic que ha cremat al quilòmetre 204 de l'AP-7 en direcció Lleida ha cremat un total de 3,5 hectàrees. 

A això, cal sumar-li la perillositat de les flames, ja que cremaven tot just al voral de la carretera més concorreguda de tot Catalunya.

Els Bombers de la Generalitat han informat que hi han treballat amb fins a set dotacions.