Imatge de l'interior d'un autobús.

El conductor d'un autobús, salva a un menor que estava patint tocaments a Barcelona

La víctima era un noi de 16 anys

En els últims temps, parlar sobre abusos sexuals a Catalunya s'està convertint en quelcom habitual. Les dades són esfereïdores i això es trasllada en el dia a dia de la població provocant, així, que moltes persones, especialment les dones, tinguin por en determinats moments.

En els darrers dies, ha sortit a la llum una pràctica que fa posar els pèls de punta: les violacions per submissió química. D'aquesta manera, els delinqüents punxen a les noies mentre es troben de festa per, posteriorment, abusar sexualment d'elles.

Encara que normalment relacionem aquests fets en un context de festa, aquest cop, a Barcelona, l'abús sexual ha tingut lloc a l'interior d'un autobús de Transports Metropolitans de la ciutat comtal i la víctima ha estat un noi de 16 anys, el qual, posteriorment, ho va denunciar als Mossos d'Esquadra.

▶️ Desmantellen a Mont-roig-del Camp el laboratori de droga sintètica més gran trobat mai a Catalunya

Li va fer tocaments sense el seu consentiment

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per fer tocaments a un menor de 16 anys en un autobús a Barcelona, segons ha avançat El caso i han confirmat fonts policials a l'ACN.

Els fets van tenir lloc divendres al vespre, al voltant de les 22:00 hores, en un autobús proper a la plaça d'Espanya i, segons informa El Caso, va ser el conductor del mateix autobús qui va veure els fets i, gràcies a la seva ràpida actuació, va poder impedir que l'agressió anés a més.

Tal com informa el mitjà, el presumpte agressor es va apropar al noi oferint-li droga i demanant-li el seu número de telèfon i, seguidament, va començar a fer-li tocaments sense el seu consentiment. 

El conductor, en veure què estava passant a l'interior de l'autobús, va obrir ràpidament les portes perquè el noi pogués marxar i va impedir a l'home que baixés del vehicle per tal que no perseguís a la víctima.

Així, el noi menor d'edat, va poder baixar ràpidament del vehicle  i va dirigir-se a la comissaria més propera dels Mossos d'Esquadra per denunciar els fets. Moments més tard, l'home va ser detingut pels agents policials.

Fins al moment, no ha transcendit més informació sobre què va passar. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets.