Detall d'un cotxe de la Policia Nacional

Mor un home en una explosió a casa seva

Les autoritats han hagut de desallotjar tot l'edifici

Una desgràcia ha sacsejat la localitat de Logronyo (La Rioja). El passat diumenge 31 de juliol un home va morir després d'una gran explosió a casa seva.

La víctima de 40 anys no va poder sobreviure a la forta detonació. Es va precipitar al pati interior de la comunitat, un fet que li va provocar la mort. El tràgic accident va fer que es tallés el trànsit i els veïns van haver de ser desallotjats de l'edifici.

Encara no se saben quines han estat les causes de l'explosió. Tot i això, s'ha confirmat que, a més de la víctima, no hi ha hagut més ferits a la comunitat.

Imatge d'un camió de bombers en moviment
Els bombers es van presentar al lloc dels fets per desallotjar l'edifici. | GTRES

 

La notícia ha deixat en xoc els veïns

L'home de 40 anys era natural de Logronyo i vivia sol al pis on es va produir l'explosió. Segons les altres persones que vivien a l'edifici, la víctima gairebé no mantenia relació amb els altres residents.

Només els veïns de dos habitatges han hagut de ser reallotjats per l'Ajuntament. Aquests són el pis adjacent amb el sinistrat, i un altre immoble on el resident va patir un atac d'ansietat, ja que malauradament havia vist amb els seus propis ulls l'accident.

Foto d'un cotxe de la policia nacional.
A més de la víctima mortal, només una veïna va resultar ferida. | Europa Press
 

La forta explosió a Logronyo va provocar un forat a la façana del pati interior, el lloc on van trobar el cadàver de la víctima, al costat de restes de finestres i portes trencades. «Ha estat molt fort, semblava que cauria tot el bloc», va afirmar Asunción Aransay, veïna de l'edifici.

«Amb l'estrèpit, he començat a cridar i de seguida han vingut els bombers que ens han desallotjat», va reconèixer, després d'abandonar ràpidament el seu domicili.

Les autoritats van intervenir ràpidament

El regidor de Serveis Socials, Iván Reinares, ha estat l'encarregat d'informar sobre els fets a la localitat de Logronyo. «Pel que sembla, no hi ha hagut flames, però cal esperar que la policia científica faci les seves investigacions. De moment, no se saben els danys que ha provocat a l'estructura de l'edifici», va assegurar el regidor.

Tal com l'Ajuntament ha informat als habitants del municipi, ara ja està tot controlat. Després de rebre l'avís de la forta explosió, diverses dotacions de la Policia Local de Logronyo es van presentar a l'edifici per conèixer-ne el veritable estat.

Així mateix, van ajudar els possibles afectats. Finalment, només van haver d'atendre la veïna que va veure l'accident, ja que va patir una forta crisi d'ansietat. La resta de veïns ja han pogut tornar a casa seva.