Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del centre comercial Màgic de Badalona.

Impacte per la decisió que ha hagut de prendre la família de la nena violada al Màgic

La violació es va produir el mes de novembre de l'any passat, i des d'aleshores la família està vivint un autèntic calvari

El calvari viscut per la família de la nena de Badalona encara no ha arribat al seu final,  des de finals de l'any passat, el seu dia a dia ha estat un infern. La família de la menor d'11 anys, violada als lavabos del Centre Comercial Màgic Badalona el novembre passat, abandonarà la ciutat, entre aquesta setmana i la vinent, segons ha pogut avançar la periodista Anna Punsí i han confirmat fonts municipals a l'ACN.

El tràgic succés i les múltiples amenaces de mort rebudes de l'entorn dels presumptes violadors cap al germà mitjà de la víctima, qui va destapar el cas després de veure un vídeo a l'institut, han estat el detonant de la decisió. A més, la mare de la nena ha hagut de deixar la feina per poder fer front a tots els tràmits judicials i acompanyar la víctima al psiquiatre, alhora que per rebre ajuda ella mateixa. 

La família està rebent l'ajuda del consistori a través dels serveis socials en els tràmits per al trasllat i per al canvi de centre educatiu dels dos fills menors d'edat. No serà fins al mes de juny que la menor declari davant la Fiscalia, que s'enregistrarà i serà la prova preconstituïda.

[tweet]1653456640538976256[/tweet] 

Els agressors, tots en llibertat

Segons ha informat la periodista Anna Punsí, els presumptes agressors de la nena d'11 anys violada estan tots en llibertat. Els fets van succeir el mes de novembre passat mentre la víctima passejava pel Centre Comercial Màgic Badalona mirant roba. Allà, un dels agressors l'hauria obligat a anar al lavabo mentre l'amenaçava amb un ganivet i, un cop dins, un grup de sis nois menors d'edat la van violar. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

En sortir, la menor va demanar ajuda a un agent de seguretat del centre que, segons va explicar la família, no li va fer cas. La nena va arribar a casa i no va dir res del que havia passat. No ho va fer fins que el seu germà mitjà va explicar-ho a la família el mes de desembre, després que a l'institut circulés un vídeo dels fets. 

Aleshores, la víctima va explicar tot el que havia passat i la família va denunciar-ho immediatament. Però, això no és tot. Després que el germà mitjà expliqués els fets, va començar a rebre amenaces de mort. «Per culpa teva ha entrat un noi a un centre perquè dius que han violat a la teva germana». «Jo no el conec, però m'ha fet pena». «Per això t'apunyalaré, perquè els teus pares pateixin per tu». Aquests són alguns dels missatges que va rebre el germà de la noia.