Imatge d'un gos.

Moren tres gossos en un desafortunat succés a Sitges

Els gossos van fugir dels seus amos en sentir el llançament de petards

Desafortunat succés a Sitges el passat 22 de juliol. Tres gossos van perdre la vida després d'escapar-se esperitats dels seus amos en sentir uns petards. Aquests s'havien llençat en el marc una boda que s'estava celebrant en un hotel de la localitat del Garraf, però els qui van tirar els petards van fer cas omís a l'hotel, que en tot moment havia demanat que no es dugés a terme aquesta pràctica.

«L'hotel Estela cap moment va tenir cap relació amb els focs artificials que van suposar aquest trist i dramàtic esdeveniment; de fet, l'Hotel Estela és dels pocs hotels que accepten mascotes a les seves instal·lacions i notícies com aquestes afecten, i molt a l'Hotel», expliquen.

A l'hotel s'hi estava celebrant una boda i els petards es van llençar fora del recinte; concretament, a la platja. Després del tràgic succés, els responsables de la festivitat es van fer responsables del succés. 

Un succés desafortunat

La tragèdia va tenir lloc a tocar de l'hotel. Ricardo, l'amo de Sky, i la gossa passejaven per la zona quan va començar a sentir-se el so dels petards. Tan aviat com Sky ho va sentir, va sortir corrents i, tot i que anava lligada amb un arnès, es va escapar juntament amb tres gossos més.

A causa de la por, Sky i els altres tres gossos van començar a córrer a la desbandada, amb tanta mala sort que van anar a parar a les vies del tren. Quan els propietaris dels animals van arribar, desgraciadament ja era massa tard. Dels quatre gossos que havien fugit, només en van trobar tres. Dos eren morts, mentre que el restant va poder ser rescatat. Els recent casats se'n van fer responsables.

Els recent casats se'n van fer responsables

Tot i que havien trobat tres dels gossos desapareguts, encara no se sabia res de Sky. Per això, Ricardo va encapçalar una campanya de cerca per trobar la seva gosseta. Finalment, la gossa també va aparèixer sense vida a prop de les vies del tren.