Indignació a les xarxes per l'actitud de les treballadores d'un geriàtric de Terrassa

Centenars de persones demanen l'acomiadament de les cuidadores

Primer pla de les mans d'una dona gran
No és la primera vegada que es registren imatges així en un geriàtric | Cedida

Terrassa (Barcelona) torna a ser notícia poques hores després de decretar-se el dol oficial de tres dies per l'assassinat d'una veïna de 51 anys a mans del seu germà. Aquesta vegada, però, el que ha indignat a la població és un vídeo compartit a través de Twitter de dues cuidadores d'un dels geriàtrics de la ciutat que maltracten una de les internes.  

«Obre la puta boca ja vella 'cascarrabies'»

En el vídeo, que ja té més de 10.000 visualitzacions i ha estat compartit gairebé per 800 persones, es pot veure com una de les cuidadores del geriàtric riu mentre grava a una altra que maltracta i es dirigeix amb un to totalment despectiu a una de les internes del centre: «Vinga gorda... Elisa! Que mengis! Obre la puta boca ja, home, vella cascarrabies!». 

Quan aquesta se n'adona que l'estan gravant, assegura davant la càmera que «jo no sóc així, que consti. Però em treu de polleguera». No obstant això, pocs segons després es pot veure com es dirigeix una altra vegada a la dona amb una actitud encara pitjor a l'anterior: «Elisa, la pastilla! No entens que te l'has de prendre? No ho entens? Mira, saps què? Que si no te la vols prendre, no te la prenguis. Si et fa mal el cap, et fotràs. Home ja, la puta pastilla!». 

Aquestes paraules han fet indignar a centenars d'usuaris a les xarxes, que de seguida han començat a demanar l'acomiadament d'aquestes dues cuidadores del centre. 

La polèmica ha colpejat de ple una de les protagonistes del vídeo, que aparentment és coneguda a les xarxes socials, amb més de 9.300 seguidors. Ha estat en el seu perfil d'Instagram on els comentaris s'han omplert d'insults i persones que li demanen excuses públiques pel polèmic vídeo.


Comentaris

envia el comentari