Roben en una joieria de Barcelona utilitzant una nena

La menor es va colar rere el taulell, aprofitant que tres adults entretenien les dependentes de l'establiment

Fotograma del vídeo en què es veu la nena rera del mostrador de la joieria
La nena va aprofitar que els tres adults distreien el personal de la joieria per passar rere el taulell. | CatalunyaDiari

La joieria Zimt del carrer Entença de Barcelona va patir el passat divendres un robatori en el qual s'hauria utilitzat una nena, segons explicava aquest dissabte el diari 'La Vanguardia'. El mitjà cita el testimoni de la propietària de l'establiment i les imatges de la càmera de seguretat, en què es veu com els presumptes lladres van distreure les dependentes mentre la menor entrava a la zona del taulell i en un aparador.

Els propietaris de la joieria van adonar-se dissabte al matí, en obrir portes, que els hi faltaven algunes peces que havien deixat fora de la caixa forta i van revisar el vídeo, confirmant que havien estat víctimes d'un robatori. Ara, revisaran les imatges d'una segona càmera de seguretat i faran inventari de les peces suposadament sostretes per tal de presentar denúncia davant els Mossos d'Esquadra.

Els fets es van produir pocs minuts abans de la vuit del vespre, hora de tancament de l'establiment. Habitualment, en aquest moment la caixa forta sol està oberta, tot i que aquest divendres en el moment de l'atracament no ho estava, motiu pel qual el cop dels lladres hauria estat menor.

Tres adults i una nena, els presumptes lladres

El vídeo gravat per una de les càmeres mostra tres adults, acompanyats per una nena amb una motxilla a l'esquena, interessant-se per algunes joies dels aparadors exteriors de l'establiment, requerint, d'aquesta manera, l'atenció de les dues dependentes, que surten fora de la botiga. Aprofitant aquest fet, la nena passa per darrere del taulell i entra en un espai interior de la botiga.

Després de sortir d'aquest espai, la nena aprofita la distracció dels adults a les dependentes per introduir-se en un dels aparadors. Els vídeos revisats, però, no mostren si la menor sostrau o no alguna joia.

Cal destacar que la joieria Zimt va patir el març de 2019 va patir un altre robatori que va ser gravat per les càmeres de seguretat. Dos homes en moto van aturar-se davant l'establiment i van colpejar amb un mall l'aparador, enduent-se diverses joies.


Comentaris

envia el comentari