Imatge d'un accident a l'entrada de Sabadell

Indignant gir en l'accident on va morir una nena de 13 anys: una cursa entre 2 cotxes

La investigació encara és oberta i es treballa amb la hipòtesi d'un tercer vehicle implicat

Novetats en la investigació de l'accident mortal de divendres al vespre a Sabadell. El brutal sinistre va tenir com a resultat dues persones mortes i una tercera ferida de molta gravetat que continua a l'hospital Parc Taulí. El xoc va tenir lloc a la carretera BV-1414 al municipi de Sabadell aquest divendres, tretze de gener, sobre dos quarts de deu del vespre.

Segons la policia municipal del municipi del Vallès Occidental, el sinistre podria ser fruit d'una picabaralla amb un tercer vehicle. La policia investiga si en l'accident, hi va haver una actitud temerària per part del conductor del turisme. Segons fonts de l'ajuntament del municipi, aquest home, que circulava en sentit sud i que va morir en el lloc dels fets, va fer un avançament i va envair el carril contrari.

Dues persones van perdre la vida en el sinistre i una tercera en estat greu a l'hospital

L'accident no va deixar només aquesta víctima mortal. El conductor del turisme, de trenta-set anys, va col·lidir frontalment amb una furgoneta que viatjava correctament per la via en sentit Sabadell. A conseqüència de l'impacte, el pare i filla que viatjaven a dins van quedar ferits en estat molt greu.

La menor, de tretze anys, va acabar morint en arribar a l'hospital Parc Taulí de Sabadell a causa de les greus ferides del xoc. El seu pare, de quaranta-dos anys continua recuperant-se al mateix centre sanitari.

La investigació policial encara està oberta

Les causes de l'accident no van quedar gens clares. La investigació policial busca determinar si l'home hauria mantingut una picabaralla prèvia amb el conductor d'un tercer vehicle, al qual hauria intentat avançar, provocant el fatal accident que li va costar la vida a ell i a la menor de la furgoneta. Tot va ocórrer a la carretera que connecta Sabadell per la Gran Via amb Bellaterra passant per l'aeroport que va quedar tallada diverses hores a causa del terrible xoc.

Segons han detallat fonts municipals, la policia manté la investigació oberta per esclarir els fets. Els investigadors han obert la hipòtesi que el turisme implicat participés en algun tipus de cursa o, més aviat, que tot fos fruit d'una picabaralla sense sentit. S'estudia si un dels implicats va realitzar accions temeràries, va envair el carril contrari i va avançar de forma molt arriscada, quan venia la furgoneta que anava per on pertocava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp