YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un client a una empleada d'un restaurant de Madrid: «T'agafaré i et f***aré la cara»

L'home es va queixar per telèfon en un establiment erroni de la cadena Goiko i li va dedicar greus insults racistes

Camarera
La cambrera va suportar amb educació els insults del client | CatalunyaDiari

Vergonyosa agressió verbal a una cambrera d'un establiment de Madrid. Una de les cambres del restaurant Goiko, situat al carrer María de Molina, va rebre greus insults racistes per part d'un client que feia una reclamació telefònica. El compte de Twitter @soycamarero ha difós gravacions de la trucada. 

Durant la comunicació per telèfon, l'empleada tracta de dir-li que la seva queixa no correspon a aquest restaurant i li recomana que parli amb un altre servei de l'empresa. El client no atén a raons i comença a insultar-la en sentir el seu accent: «Em cago en la teva p**a raça i en el teu p**o país de merda, que esteu passant gana» o «t'agafaré i et f***are la cara, filla de p**a», 

Gran professionalitat tot i els insults

Tot i la duresa dels insults, la cambrera es comporta en tot moment amb una gran professionalitat i manté un tracte exquisit amb el seu interlocutor. 

Després d'aquests fets, l'empresa ha anunciat que prendran mesures legals conta aquesta persona. També confirmat que estan ajudant psicològicament a la seva treballadora. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari