Un intent de robatori acaba amb un jove apunyalat al metro de Barcelona

Els fets han tingut lloc aquest dimarts a la tarda

Captura de vídeo del moment que el jove intenta apunyalar el lladre
Captura de vídeo del moment que el jove intenta apunyalar el lladre | Instagram @bcnlegendss

Aquest dimarts a la tarda, dos nois han protagonitzat una baralla al metro de Barcelona que podria haver acabat molt malament. Segons fonts policials, un dels joves ha intentat robar a l'altre i aquest s'ha defensat amb una navalla, arribant a ferir el suposat lladre. Tal com indica 'Metrópoli Abierta' els fets han tingut lloc a les 16.00 hores de la tarda a l'estació de metro de l'L4 d'Urquinaona, en la parada en direcció La Pau.

A les imatges es pot veure clarament com un dels nois ensenya la navalla i fa marxar a l'altre mentre que per megafonia s'informa que ningú s'ha de treure la mascareta, ni tan sols per beure o menjar. Transports Metropolitans de Barcelona està recollint informació per compartir-la amb els Mossos d'Esquadra, que no tenien notícies de l'incident i tampoc han rebut cap denúncia. En tot cas, sense denúncia no hi pot haver investigació.

 

Desmantellen una plantació de marihuana amagada a l'interior d'una empresa catalana

D'altra banda, aquest dimarts la Policia Nacional ha informat que ha desmantellat una plantació de marihuana que estava amagada a l'interior d'una empresa de Sant Feliu de Llobregat. En l'operació s'ha detingut un home acusat d'un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.

La droga estava amagada en una estança rellogada a l'interior de la nau, on han localitzat fins a 512 plantes adultes i 51 quilos de cabdells de marihuana que ja es trobaven en la fase d'assecament, material que ha estat intervingut. La plantació comptava amb tots els instruments necessaris per fer créixer els exemplars en recintes tancats.

Cal destacar que la investigació es va iniciar a partir de les informacions que apuntaven la possible existència d'un cultiu il·legal de droga camuflada dins de les instal·lacions d'una ferralleria. A través de la companyia elèctrica es va comprovar que s'estava produint un consum molt elevat en la nau i que no quedava reflectit en el comptador, indicador que hi podria haver una plantació il·legal de marihuana.

Per tot això es va dur a terme una inspecció a l'empresa juntament amb operaris de la companyia elèctrica, que van poder comprovar que a part de la connexió principal a la xarxa n'hi havia una segona, totalment irregular, i que estaria subministrant electricitat a una estança concreta de l'empresa.

Es va localitzar aquesta persona que, juntament amb la seva advocada, va reconèixer tenir-hi la plantació, que ell mateix havia instal·lat perquè és lampista de professió i havia adquirit els coneixements necessaris per al seu muntatge gràcies a vídeos i tutorials d'Internet.


Comentaris

envia el comentari