El vídeo de l’assalt al centre comercial La Maquinista aquesta mateixa nit

Els vigilants de seguretat finalment van aconseguir fer fora els lladres

Un cotxe de lladres intenta robar un caixer automàtic del centre comercial La Maquinista de Barcelona. 18 de gener de 2021.
El vídeo compartit a les xarxes mostra els vigilants de seguretat expulsant els lladres | Twitter

Un lladre ha intentat robar un caixer automàtic del centre comercial La Maquinista de Barcelona. Les imatges de l’intent de robatori han donat la volta a les xarxes des que la passada nit de dilluns, al voltant de les deu de la nit, uns homes intentessin robar el botí d’un dels caixers automàtics del centre comercial.

Al voltant de les 22 h d’aquest dilluns, 18 de gener, un cotxe amb diverses persones al seu interior va entrar al centre comercial per un dels accessos i va intentar arrancar un caixer automàtic. Tal com es pot veure al vídeo compartit a les xarxes, són els mateixos vigilants de seguretat qui finalment impedeixen que el robatori tingui lloc.

Els lladres marxen finalment sense obtenir el botí

La intenció dels lladres, que van entrar al centre comercial amb el cotxe, era robar en un dels caixers automàtics que ofereix el centre i on els clients poden extreure diners. Per tant, no es tractava d’una entitat bancària en concret o d'una oficina propera al centre comercial, sinó que el caixer es trobava dins del centre.

Així, i tal com han informat fonts policials, els lladres van anar-se’n de l’establiment comercial del districte de Sant Andreu sense botí. Van ser els vigilants de seguretat qui van poder evitar l’atac, llençant objectes contra el cotxe fins que finalment els lladres van marxar.

La policia es troba investigant el cas

Al vídeo compartit a les xarxes per diverses persones es pot veure que el caixer va quedar completament destrossat pels atacs dels lladres. Tot i això, els vigilants de seguretat van poder fer-los fora i al vídeo es pot veure com els lladres fugen pel carrer de la Ciutat d’Asunción quan apareix un cotxe dels Mossos d’Esquadra.

Els lladres continuen en llibertat, tal com han explicat els Mossos d’Esquadra, i per ara cap persona ha estat identificada de pertànyer al grup de delinqüents que va intentar robar a La Maquinista. De la mateixa manera, la policia catalana encara no ha pogut identificar aquest grup com a reincidents o amb altres robatoris similars, ja que el seu ‘modus operandi’ ha estat completament nou per a la policia. Es troba rere el cas la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu dels Mossos d’Esquadra.


Comentaris

envia el comentari