L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb una jaqueta vermella i mascareta amb els colors LGTBI

Dos lladres intenten robar a casa d'Ada Colau

Els sospitosos han estat detinguts després de tirar a terra la porta d'entrada a l'edifici

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta passada matinada de dijous, 1 d'octubre, dos lladres que intentaven robar tots els habitatges de l'edifici on també viu l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Els fets s'han produït durant la matinada, quan els sospitosos han tirat a terra la porta que dona accés a l'edifici d'habitatges on resideix Ada Colau, al barri de la Sagrada Família. Els sospitosos, de nacionalitat georgiana, tal com ha avançat 'El caso', tenien la intenció de robar en tots els habitatges de l'edifici, inclòs el de l'alcaldessa, però el soroll que han fet per entrar a l'edifici ha desbaratat els seus plans. 

Segons informa el citat mitjà, quan els dos lladres han rebentat la porta d'accés a l'edifici, el soroll ha alertat el servei d'escoltes de la Guàrdia Urbana que vigila les 24 hores del dia la residència de l'alcaldessa de la capital catalana.

Els dos sospitosos han estat detinguts ràpidament i han passat a dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

Detingut un home per diversos robatoris a l'Eixample de Barcelona

Els robatoris a Barcelona no han frenat aquest estiu amb la baixada del nombre de turistes, que habitualment són les víctimes predilectes dels lladres. De fet, el passat 22 de setembre els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir un home que havia robat fins en 7 ocasions en comerços de l'Eixample de la capital catalana i en menys d'un mes.

En aquest cas, el detingut va accedir als comerços forçant les persianes metàl·liques per després emportar-se els diners, mòbils, tauletes i productes de diversa mena, fins i tot alimentaris. Precisament va ser un robatori en una botiga d'alimentació el que va fer iniciar la investigació que ha acabat en la seva detenció, ja que la policia catalana va constatar que s'havien produït quatre robatoris més en condicions similars a la zona només a començaments d'agost.

Segons ha informat la policia catalana, el sospitós té 40 antecedents policials i podria estar relacionat amb quatre robatoris més a la zona durant els últims mesos, pels quals estava en crida i cerca. Després de ser detingut, el jutge va ordenar el seu ingrés a la presó.