Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de les mans d'un avi i la seva neta

Intenten segrestar una nena de 3 anys quan anava pel carrer a Màlaga

Va succeir durant el dia i quan anava acompanyada de la seva àvia

FInalment, i per sort, tot ha quedat en un ensurt. Tanmateix, la família de la nena petita de 3 anys podria estar ara lamentant un mal gran. Tot succeïa divendres passat, cap a les 16:00 de la tarda, quan una nena va estar a punt de ser segrestada per un home. Va passar a plena llum del dia, mentre anava caminant pel carrer acompanyada de la seva àvia.

Va intentar raptar la nena fent estrebades en el seu abric

En aquell moment, un home va intentar emportar-se la menor fent estrebades de la jaqueta de la nena en diverses ocasions. Tot i això, no va aconseguir dur-ho a terme.

L'intent de segrest va tenir lloc a la ciutat de Màlaga, concretament al carrer Venega, situat al barri de Miraflores. Àvia i neta anaven caminant de la mà quan van coincidir amb el segrestador quan estaven a punt de creuar un pas de vianants.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

En un primer moment, l'home va obstaculitzar el pas a les dues i tot seguit va intentar segrestar la nena de 3 anys. Ho va fer realitzant estrebades a l'abric de la petita, doncs pretenia que deixés anar la mà de la seva àvia. No obstant això, la dona es va adonar del qual estava passant en aquell moment.

Llavors, l'àvia de la nena va començar a cridar desesperadament per demanar ajuda i intentar alertar tot aquell que estigués a prop. Gràcies a això, l'home va sortir fugint de la zona. Ara, la família de la nena ha denunciat l'intent de segrest davant de la Policia Nacional, tot i que també es va avisar la Policia Local.

Imatge d'uns peus d'un nen assegut a unes escales de pedra
L'àvia en adonar-se va començar a cridar | Canva

Per això, ara s'ha obert una investigació per acabar de saber si el que narren els familiars va passar com ho expliquen. Si és així, es passarà a intentar identificar el responsable de l'intent de segrest.

Els agents de la Policia Nacional van aconsellar a la mare de la nena que avisés la resta de pares que conegués, ja que els va fer arribar el missatge explicant els fets. «Aneu amb compte amb els vostres fills», va expressar.

Ara els veïns es troben preocupats pel que ha passat, i han fet córrer la veu d'alarma entre els grups de pares de col·legis de la zona perquè romanguin en alerta.

Per la seva banda, un portaveu de la Policia Nacional ha expressat que «estem treballant àrduament per aclarir els fets i, en cas de ser cert el testimoni de la senyora, es procedirà a intentar identificar el presumpte autor».

Un altre intent de segrest

No obstant això, l'any passat, el 2022, es va produir un altre intent de segrest a Teatinos, un barri de la ciutat de Màlaga. En aquest cas va ser la mateixa víctima qui va denunciar el succés. Segons explica la noia, l'home s'hi va acostar per fer-li una pregunta, i tot seguit va intentar introduir-la per la força en un cotxe.

En aquesta ocasió, l'intent de segrest va tenir lloc a la nit, aproximadament cap a les 03.00 de la matinada. La jove tornava a casa quan l'home s'hi va abalançar i li va tapar la boca. Tot i que l'home va amenaçar de matar la noia si no estava callada, la víctima va aconseguir escapar del segrestador.