Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge terrassa de bar

Intenta matar amb una escopeta el propietari d'un bar: el segon cas a Catalunya

Una treballadora de l'establiment ha resultat ferida

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que va obrir foc en un bar a la Noguera. Es tracta del segon succés d'aquestes característiques a Catalunya. En els dos casos, els fets s'han produït en un bar i una forta discussió ha estat el detonant perquè l'implicat dispari a l'interior del local. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida de gravetat.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que va disparar un tret en un bar a Térmens, després d'una discussió. Dilluns al migdia, l'home va discutir a l'interior del local amb un dels responsables de l'establiment, després va marxar i va tornar amb una escopeta, amb la qual va disparar un tret.

Una treballadora del bar va patir una lesió lleu, que podria ser compatible amb un cop. La policia coneixia l'autor del tret, un home de 43 anys de Menàrguens que acumula 14 antecedents policials, i el va localitzar i detenir poc després amb el seu vehicle. L'investiguen per un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa, lesions, tinença d'armes i amenaces.

Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint a un home
Els Mossos d'Esquadra han detingut l'agressor. | Mossos d'Esquadra

Un cas similar al Vendrell

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dimecres passat un home per una temptativa d’homicidi dolós, tinença d’armes i danys. Els fets van tenir lloc la nit del 5 d’abril en un bar del Vendrell, al Baix Penedès, quan el detingut va amenaçar de mort el responsable de l’establiment després de protagonitzar una forta baralla on també va provocar importants danys al mobiliari.

El detingut va anar a buscar una arma de foc i quan va tornar va disparar diversos trets des de fora en la direcció on s’amagaven el propietari i els clients. Aquests s’havien protegit darrere la barra del bar i amb la persiana prèviament baixada per seguretat.

Tan bon punt la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell va tenir coneixement dels fets, va fer-se càrrec del cas. El recull d’informació i la inspecció ocular va permetre confirmar que l’autor va actuar amb una decidida voluntat de matar als responsables de l’establiment, de tal manera que els va disparar directament a només uns metres de distància.

La investigació va permetre identificar com a autor un home de 58 anys conegut pel seu ampli historial delictiu, amb nombrosos antecedents policials i que en algun d’ells ja havia fet ús d’armes. El 9 d’agost, agents de paisà el van detenir al carrer Cossetània de Calafell. L’arrestat va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.