URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Intenta matar l'exparella i la mare d'ella i suïcidar-se després a Alacant

L'home ha intentat suïcidar-se després bevent salfumant en sa casa
Ganivet ple de sang en una imatge d'arxiu   | Cedida

 

Este dimecres de matinada, cap a les 04.00 hores, un home de 32 anys ha ferit amb un ganivet a la seua exparella sentimental i a la mare d'ella en Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant) i, posteriorment, ha tractat de suïcidar-se ingerint una gran quantitat de salfumant segons han informat fonts de la investigació. Tant les dos dones com el presumpte agressor han sigut traslladats a un centre sanitari i, en principi, els tres estan fora de perill.

 

Els fets han passat quan l'home, d'origen romanès i veí de Dénia, s'ha introduït per la finestra de la casa de la seua exparella sentimental, en el número 106 del passeig del Saladar, quan ella no estava en casa. L'home es va amagar davall del llit de la víctima –de la mateixa nacionalitat i de 27 anys– que va arribar poc després, amb sa mare, de 43 anys i també romanesa.

 

L'home va ingerir salfumant per intentar suïcidar-se

Una volta que l'exparella estava dins amb la mare, el presumpte agressor va eixir del seu amagatall i, amb un ganivet, va intentar apunyalar a les dos dones, que van patir ferides considerades «de defensa» en els braços i els omòplats.

 

En eixe moment, es va avisar a les forces de seguretat i la Policia Nacional va activar un dispositiu de busca del presumpte agressor, que va ser trobat poc després en sa casa, a on s'havia intentat suïcidar ingerint «una quantitat important de salfumant».

 

Les dos dones van ser traslladades a l'Hospital de la Dénia, igual que el detingut i, encara que no es tem per la vida de cap d'ells, la dona es troba greu però estable, segons fonts del diari 'Información'. Esta agressió s'ha produït només cinc dies després de l'assassinat de Maria Asunción, en Elx, a mà del seu marit quan ella havia començat els tràmits del divorci.

 

També pots llegir...