Intenten robar a un Media Markt de Girona i s'escapen sense el botí

Els lladres van encastar un vehicle contra la vidriera, però van haver de sortir fugint abans d'aconseguir res de valor
Els lladres van intentar trencar la vidriera de l'establiment encastant un vehicle | Cedida
 

El passat diumenge a la nit un grup de lladres va intentar entrar a robar a la botiga Medi Markt situada al Mas Gri de Girona. La tècnica que van utilitzar, però, no és de les més comunes. Els lladres van agafar un vehicle amb la intenció de fer-lo xocar amb la vidriera de l'edifici. El seu pla es va veure afectat per un detall: l'establiment tenia pilones a un metre de l'entrada i seria impossible accedir-hi amb el cotxe. 

 

Els lladres haurien agafat carros de la compra d'un altre establiment de la zona i els haurien col·locat davant del vehicle, al para-xocs. Així, haurien engegat el cotxe a tota velocitat llençant els carros contra la vidriera, fet que va aconseguir l'objectiu dels lladres. 

 

Finalment van aconseguir trencar la vidriera, però no van poder accedir a l'edifici, que comptava amb una persiana. Els lladres van haver de fugir en ser descoberts i no van poder aconseguir cap botí. 

 

Encara no hi ha detinguts

El vehicle es va quedar al lloc i l'endemà encara es podien veure restes del para-xoc, la vidriera i les llums del cotxe. Ara, a més, hi ha un vigilant de seguretat als accessos de l'aparcament. 

 

Els fets van succeir al voltant de les onze de la nit de diumenge. Diversos testimonis van relatar a la policia que haurien vist fins a sis persones en una furgoneta, que podria haver estat robada aquell mateix dia a la ciutat, i un cop realitzat el cop van fugir ràpidament. 

 

Aquest Media Markt es troba a prop de les principals vies de comunicació: l'autopista i l'A-2. Poc després de l'alerta de robatori es va desplegar un dispositiu policial a les entrades i sortides de la ciutat. Tot i això, la jornada va finalitzar sense cap detingut. 

 

Segons informa el Diari de Girona, aquest no seria el primer cop que s'intenta un robatori d'aquestes característiques en aquest establiment. L'altre cop, però, van poder endur-se el botí.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari