judicial

Un intern de la presó de Ponent agredeix 3 funcionaris per no poder trucar per telèfon

Els treballadors agredits van haver de rebre atenció mèdica

Un pres del Departament Especial de Règim Tancat (DERT) del centre penitenciari de Ponent considerat com a «molt perillós», va agredir aquest passat dilluns a tres funcionaris. 

Segons va anunciar el sindicat CSIF, els fets van tenir lloc després que el reclús s'enfadés perquè volia trucar per telèfon i els funcionaris no li permetessin, ja que estava fora d'horari. Davant la negativa,  el pres va començar a agredir als treballadors amb pals d'escombra i amb diversos objectes que tenia al seu abast. 

Els funcionaris es recuperen de les contusions

A conseqüència de l'agressió, els tres funcionaris van haver de rebre atenció mèdica i, aquest dimecres,  encara es trobaven de baixa mèdica a causa de les contusions patides. Paral·lelament, tal com ha avançat el diari 'Segre', el Departament de Justícia va explicar que els treballadors van «actuar amb una gran professionalitat i van haver d'utilitzar els equips previstos per poder reduir-lo, ja que va mostrar una actitud molt violenta».

Cal destacar que aquest pres no és la primera vegada que adopta aquest tipus d'actitud, de fet, ha protagonitzat aldarulls semblants en altres centres penitenciaris en els quals ha estat intern. Aquest fet recorda a altres viscuts durant aquest any a Ponent, en els quals,  altres reclusos van agredir a funcionaris del centre de forma violenta i posant en perill la seva integritat física. Un dels interns, fins i tot, va arribar a agredir a dos funcionaris diferents en pocs dies de diferència.

També et poden interessar...