Dos joves abusen per torns d'una noia de 18 anys en una discoteca de Granollers

Els acusats van penetrar a la víctima en un dels lavabos del recinte

Imatge d'arxiu de la discoteca 2046
Els fets van tenir lloc a la discoteca 2046 de Granollers | Facebook 2046

La Fiscalia demana set anys de presó per cadascun dels dos nois que la matinada del Divendres Sant del 2017 van abusar presumptament d'una noia de només 18 anys als lavabos de la discoteca 2046 de Granollers, al Vallès Oriental. Segons ha explicat 'El Caso', els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada quan la víctima va anar al lavabo amb un dels acusats.

Van abusar d'ella per torns

En aquest moment, suposadament el noi va abusar d'ella, la va penetrar i va ejacular en el seu interior malgrat la negativa de la noia. Seguidament, tal com explica l'escrit fiscal, l'altre noi es va disposar a entrar al mateix lavabo i, en sortir el seu amic, també va violar presumptament a la noia.

D'igual forma, va ejacular al seu interior i, fins i tot, va dir-li que ho va fer «per gossa». Una vegada finalitzat el suposat abús sexual, els dos nois van fugir del lloc i van emportar-se una sabata de la víctima, la qual, es va quedar tancada al lavabo amb un quadre evident d'ansietat.

El judici tindrà lloc la setmana vinent

Finalment, els nois van ser detinguts l'endemà i es podrien enfrontar a una pena de presó de fins a set anys per abús sexual amb penetració. El judici pels fets tindran lloc la pròxima setmana a l'Audiència Provincial de Barcelona.

També et poden interessar...


Comentaris
Manel
Castración quimica para esta gente ya, hay que endurecer estos crimenes
MZ
I per què no es agressió sexual?

envia el comentari