Un tren de Rodalies Barcelona.

Interrompuda la circulació de l'R3 de Rodalies per l'atropellament d'una persona

Rodalies de Catalunya es troba gestionant un servei alternatiu per carretera

Atropellament a les vies del tren. Rodalies de Catalunya informa que la circulació de trens entre Vic i Centelles s'ha vist afectada per l'atropellament d'una persona. A hores d'ara, s'està gestionant un servei alternatiu per carretera per a aquest tram. Així ho ha anunciat Rodalies a través de les seves xarxes socials. 

«R3: Interrompuda la circulació entre Vic i Centelles per atropellament d'una persona. S'està gestionant un servei alternatiu per carretera per a aquest tram».

De moment encara no es coneix l'afectació real pel que fa a la circulació, però tal com informa Nació Digital, l'R3 podria presentar retards de més de 40 minuts. Els fets han tingut lloc a primera hora d'aquest matí de dijous, al voltant de les 8:01 hores quan un comboi ha atropellat una persona. 

Es desconeix l'estat de la víctima

Encara no han transcendit més detalls sobre com s'hauria pogut produir el terrible incident ni l'estat de la persona atropellada. Davant la resposta de Rodalies de Catalunya, han estat moltes les persones que han mostrat les seves queixes a les xarxes socials, ja que  la circulació de trens en direcció a Barcelona està aturada.

A més, la companyia no té previsió de restabliment del servei perquè depèn de les autoritats policials, ni tampoc de quan podrà funcionar el transport alternatiu. Els fets han tingut lloc a l'altura de Balenyà, a Osona i Renfe es troba a l'espera de reprendre la circulació. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Atropellament a Cunit

El passat 19 de març, va tenir lloc un atropellament accidental a Cunit, al Baix Penedès. Els fets van obligar a interrompre la circulació de trens pel municipi, segons va informar Renfe. Protecció Civil ha posat en prealerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat) mentre va durar la incidència.

El tall va afectar tant la línia R2 de Rodalies de Catalunya com els serveis regionals R13 (Barcelona-Valls-Lleida), R14 (Barcelona-Reus-Lleida), R15 (Barcelona-Riba-roja d'Ebre), R16 (Barcelona-Tortosa) i R17 (Barcelona-Port Aventura), però passades les 22:00 hores de la nit es va reprendre la circulació en aquest tram.