La dona va ser interceptada mentre caminava per la via

Interrompuda la circulació de l'R3 a Montcada per l'atropellament d'una persona

La circulació s'ha restablert cap a dos quarts de cinc

Actualització 05/11/2019 a les 17.43 hores

La circulació ferroviària a la línia R3 de Rodalies de Renfe s'ha restablert cap a dos quarts de cinc de la tarda després d'haver estat interrompuda durant tres hores a causa d'un atropellament que ha tingut lloc entre les estacions de Montcada Bifurcació i Montcada Ripollet, segons ha informat la companyia ferroviària.

El servei s'ha pogut reprendre un cop les autoritats pertinents han fet l'aixecament del cadàver. Renfe informa que a partir d'aquella hora  s'han començat a recuperar freqüències i horaris habituals de forma progressiva. Durant la interrupció s'ha establert un servei alternatiu per carretera entre les dues estacions afectades pel succés.

Una persona ha estat atropellada fa uns minuts entre les estacions de Montcada Bifurcació i Montcada-Ripollet. Per aquest motiu, la circulació de trens de l'R3 està interrompuda, tal com han informat des del compte de Twitter d'Equip Viari.

Segons informa la Policia Local de Montcada i Reixac la persona atropellada ha perdut la vida,  el cos ha quedat sobre la via. A més, s'està gestionant servei per carretera entre les dues estacions. Si no es pogués aconseguir, es derivaria els viatgers a través de l'R4 Nord i l'R2 Nord a poblacions que tenen estacions de l'R3.

El tren implicat en l'incident està a l'espera que l'autoritat policial li permeti continuar, ja que l'evacuació en aquest punt és de difícil accés.

També et pot interessar...