Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Renfe garanteix els serveis mínims decretats per Foment per a la jornada de vaga convocada per CC.OO per al 15 de juliol

Un interventor obliga una passatgera de l'AVE a baixar del tren a mig camí

L'afectada feia el viatge de la línia Barcelona - Màlaga i va haver d'aturar-se a Lleida

Renfe garanteix els serveis mínims decretats per Foment per a la jornada de vaga convocada per CC.OO per al 15 de juliol
L'interventor de l'AVE va obligar a la dona a baixar a Lleida | Renfe

Un tren AVE ha estat aquest dimarts aturat durant més d'una hora a l'estació de Renfe de Lleida perquè un interventor ha obligat una passatgera, el seu fill i el seu gos a baixar del tren. 

Segons ha explicat a través de Twitter un dels passatgers que també realitzava el mateix viatge que l'afectada, la dona que feia el trajecte Barcelona - Màlaga, va demanar-li a l'interventor poder trobar un lloc al tren on cabés el transportí del seu gos. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

El suport de la resta de passatgers

Davant aquesta situació,  l'home va comprovar que la caixa per a transportar l'animal no complia amb les mesures reglamentàries i va ordenar-li la seva baixada del tren. La dona, que va comptar en tot moment amb el suport de la resta de passatgers que observaven sorpresos la situació, es va negar a baixar, ja que havia d'arribar al seu destí i agafar un vol fins a Panamà.

Això no obstant, l'interventor es va negar a acceptar la proposta de la dona i li va exigir que en la següent parada, Lleida, baixés del tren. Una vegada arribats a aquesta estació, personal de seguretat de l'estació esperaven a la dona per tal que complís amb el manament de l'interventor. Com era d'esperar, la dona es va negar a aturar aquí el seu viatge i, finalment, l'interventor va trucar als Mossos d'Esquadra per tal que complissin amb la decisió de l'home.

 

La dona, finalment, va haver de baixar a Lleida

Cal destacar que, tal com explica un dels passatgers a Twitter,  fins i tot els agents entenien la posició de la dona. Malgrat tot, van assegurar que qui manava al tren era l'interventor i que ells, simplement, havien de complir amb el que ell deia. Sense cap altra solució, la dona va baixar del tren amb el seu fill i el seu gos i es va disposar a perdre l'avió que l'havia de portar fins a Panamà.

Per la seva banda, el passatger que es va solidaritzar amb la dona explica que  l'interventor seguia la situació des de lluny i que, fins i tot, va arribar a riure's de tot plegat. El passatger que ha volgut denunciar aquest fet per les xarxes socials assegura que, sens dubte, aquesta ha estat una «de les majors injustícies que he vist».

També et pot interessar...