Foto de l'institut del Vendrell.

Cinc menors abusen sexualment de dos nois de 12 anys: eren al pati de l'institut

Cinc menors estan sent investigats pel jutjat de Tarragona

Fins a cinc menors, d'entre 14 i 12 anys, estan sent investigats pel jutjat de Tarragona acusats d'una presumpta agressió sexual a dos companys d'escola. Els fets haurien tingut lloc al pati de l’Institut Escola Àngel de Tobies del Vendrell, al Baix Penedès, el passat 3 de març. 

Tots ells estan acusats de tocament a les dues víctimes, que també són menors. Només una setmana després dels fets, els dos investigats majors de 14 anys van declarar davant de la fiscalia de menors. 
 

Al pati de l'institut 

Els fets que ara investiga el jutjat de Tarragona van tenir lloc al Vendrell, concretament al pati de l'Institut Escola Àngel de Tobies. Els cinc investigats estan acusats d'una presumpta agressió sexual a dos companys d'escola, també menors, segons informa El Caso

La investigació va començar arran de les denúncies dels pares de les dues víctimes. Asseguren que un grup de cinc nois haurien acorralat presumptament dos companys d'escola al pati per agredir-los sexualment amb tocaments. 

A totes dues víctimes els haurien practicat una penetració amb els dits per sobre del pantaló. Posteriorment, haurien propinat un cop de puny a una de les víctimes quan un dels dos nois va intentar fugir dels seus agressors. 

Els acusats, de menys 14 anys 

El cas va passar als jutjats divendres passat, després que els dos nois de 12 anys prestessin declaració davant dels Mossos d'Esquadra. Després que els acusats fossin identificats pels Mossos d'Esquadra, els agents van prendre declaració als cinc menors.

El magistrat ha declarat que sí que hi ha indicis d'un delicte d'agressió sexual amb penetració amb l'objectiu d'obtenir plaer sexual. D'altra banda, l'advocat dels cinc menors imputats, Evelio García, en declaracions a El Caso, assegura que no es tractaria d'una agressió de caràcter sexual. 

Una setmana després dels fets, la fiscalia de menors va ordenar per dos d'ells, els majors de 14 anys, llibertat vigilada i la prohibició d'apropar-se a menys de 50 metres a les víctimes. La resta d'investigats van quedar inimputables en ser menors de 12 anys. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!