Hospital Matern Infantil Virgen de las Nieves a Granada

Mor a l'acte un jove pediatre en llançar-se al buit en un hospital de Granada

Els seus companys van intentar socórrer-lo quan va impactar contra el pati interior de l'edifici

Un pediatre de 41 anys ha mort aquest matí després de llançar-se al buit des d'una finestra. El metge treballava a l'Hospital Matern Infantil del complex Virgen de las Nieves de Granada. L'home ha mort a l'acte a causa del fort impacte.

Segons informa La Voz del Sur, els fets han passat a primera hora del matí. Eren aproximadament les 08.30 h quan el metge s'ha precipitat des de la setena planta de l'hospital i ha caigut en un pati interior. Els seus companys han acudit immediatament a socórrer-lo per intentar salvar-li la vida.

Malgrat els seus esforços, els facultatius no han pogut fer res per ell. En aquell moment, només han pogut confirmar la seva mort. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius de la Policia Local i Nacional, així com els serveis sanitaris del 112.

El metge s'ha llançat des d'una setena planta

De moment, es desconeixen les possibles causes que han portat el sanitari a cometre aquest tràgic succés. La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació, amb la qual intentaran aclarir els fets. Segons informa elDiario.es, fonts hospitalàries expliquen que l'home de 41 anys era pare de tres fills i s'acabava d'incorporar de nou després d'una baixa laboral.

Aquest fet ha passat tres anys després que, en un hospital proper, un pacient es volgués suïcidar des del terrat de l'edifici. En aquesta ocasió, dos agents de policia van aconseguir que l'home no es llencés al buit.

Segons dades de l'estudi Suicide among physicians: Major risk for women physicians (que traduït al català significa: 'Suïcidi entre els metges: un risc major per les metgesses') la taxa de suïcidi és més alta entre els metges espanyols que entre la població general. Aquestes dades analitzades entre el 2005 i el 2013 demostraven que el problema era cada vegada més gran dins d'aquesta professió. Així mateix, l'informe també va detallar que aquesta pràctica és més habitual entre les dones sanitàries que no pas entre els homes.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!