Investiguen si un xiquet es va suïcidar a València per ser víctima de 'bullying'

Son pare va trobar el cos sense vida del xiquet en la seua habitació el dilluns de vesprada

Cotxe Policia Nacional
El grup d'Homicidis de la Policia Nacional està investigant les causes de la mort | Europa Press

  El Jutjat d'Instrucció número 7 de València està investigant la mort d'un xiquet de 12 anys ocorreguda el dilluns de vesprada en la Ciutat de València. Quan el pare va tornar a casa, a on el menor estava a soles, va trobar el cos del xiquet –estudiant de sext de primària– en terra de la seua habitació i sense vida.

Segons ha avançat este dimecres 'Levante', les fonts policials s'inclinen pel suïcidi, tot i que tampoc descarten que fora un accident. Per això, la investigació està tractant de reconstruir l'entorn del menor per a intentar aclarir si patia alguna classe de 'bulling' que el motivara a prendre eixa decisió.

Van intentar reanimar-lo sense èxit

Quan el pare va tornar a casa i va vore el cos immòbil del seu fill, va avisar a un veí i al 112. Quan arribà la Policia Local, van avisar al SAMU per a que enviara una ambulància urgentment. I, tot i que quan van arribar els de l'equip sanitari li van fer una reanimació de més d'una hora, no van poder fer res per la vida del xiquet. La defunció es va certificar a les 21.00 hores.

Ara per ara, tant el grup d'Homicidis de la Policia Nacional com l'Institut de Medicina Legal de València estan recopilant la informació necessària per a determinar clarament les causes del fet. De moment, l'autòpsia assenyala que la mort se va produir per «asfíxia mecànica».


Comentaris

envia el comentari