Montblanc.

Investiguen la mort del nen de 3 anys atropellat a la Conca de Barberà

Els fets van succeir el passat diumenge en l'aparcament de Sant Miquel de la capital de la Conca de Barberà

El Jutjat d'Instrucció 3 de Valls és l'encarregat de la investigació per la mort del nen de tres anys a Montblanc aquest passat diumenge, 9 de juny. Els pares de la víctima, un nen d'Osca que estava passant uns dies de vacances a la capital de la Conca de Barberà, s'han personat al jutjat per tal de realitzar tràmits preceptius com personació a la causa i recollir l'autorització per disposar del cos un cop practicada l'autòpsia.

De moment, els pares del nen no han declarat. L'única actuació que s'ha fet des del jutjat ha sigut rebre'ls, tramitar la personació perquè coneguin l'evolució de la causa i l'autorització respecte al cos del petit. Per tal que pugui arribar el tràmit de declaració, caldrà, entre altres coses, tindre l'atestat complet de la policia, el quan, en aquest moment, no està a disposició de la jutgessa. Els pares seran citats, en tot cas, quan els facultatius assegurin unes mínimes condicions per poder fer-ho. 

Mor atropellat en un aparcament de Montblanc

Els fets van succeir als voltants de les sis de la tarda d'aquest diumenge. La mare del menor estava fent maniobres per engegar el vehicle, que s'havia avariat, i va acabar atropellant a l'infant. 

En aquesta hora, els serveis d'emergències van rebre l'avís dels fets i, dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc de l'incident, però no van poder fer res per salvar la vida de l'infant.

Consternació a Montblanc pels fets

L'Ajuntament de Montblanc ha expressat el seu condol a través d'un missatge a les xarxes socials, així com donar suport a la família de l'infant. Tanmateix, des del consistori s'han decretat tres dies de dol per la seva mort i  s'ha col·locat la bandera a mitja asta amb un crespó negre.