Investiguen les morts d'un pare i un fill després de tirar-se del balcó a València

Primer es va tirar el pare i, pocs segons després, el fill

C/ Benissuai de Gandia
L'edifici del C/ de Benissuai, lloc a on el pare i el fill s'han tirat al carrer | Maps

Agents de la Policia Nacional investiguen les morts d'un home de 59 anys i el seu fill, de 31, després de caure des d'un quint pis en Gandia, capital de la comarca de la Safor (València). Els efectius manegen com a principal hipòtesi que la caiguda ha sigut voluntària, segons han informat fonts del cos policial.

Els fets han passat cap a les 13.58 d'este diumenge, en el carrer de Benissuai, quan un home i el seu fill s'han desplomat des de sa casa fins a la via pública, segons pareix, des de la quinta altura de l'edifici. Les primeres informacions apunten a què primer s'ha tirat el pare i, després, el fill.

Testimonis del succés d'un bar pròxim del mateix carrer han avisat a la Policia Nacional, que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, junt amb efectius sanitaris. Amb tot, no han pogut fer res per les seues vides. El fill ha mort en l'acte, després de la caiguda. I el pare no ha pogut ser reanimat. La principal hipòtesi de la investigació és que la caiguda ha sigut voluntària, segons les mateixes fonts, un fet molt poc freqüent.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari