Gironella

Investiguen una presumpta agressió sexual a Gironella, al Berguedà

Els Mossos d'Esquadra han detingut, de moment, un home de 36 anys com a possible autor dels fets

Agents dels Mossos d'Esquadraestan investigant una presumpta agressió sexual que s'hauria produit aquest passat dissabte al municipi berguedà de Gironella. Arran els fets, un home de 36 anys i nacionalitat romanesa  ha estat detingut  com a possible agressor de la víctima, una noia major d'edat veïna d'aquest municipi. Tal com recull el mitjà 'Regió7', s'espera que l'arrestat passi a disposició judicial al llarg d'aquest dimarts o dimecres.

Els veïns van presenciar una forta discussió

L'origen de l'agressió es remunta a la nit de dissabte, concretament una estona abans de la mitjanit. Els veïns de la zona van sentir una acalorada discussió entre un home i una dona, que en aquells moments es trobaven en un punt que travessa el riu Llobregat i que està situat abans d'arribar a l'institut del poble.

Els crits van continuar fins que la parella va arribar davant el número 17 del carrer pont de les Eres. Poc després, els mateixos testimonis que han narrat els fets expliquen que van detectar que la noia estava estirada a terra, a l'exterior del portal, mentre que l'home es trobava al seu damunt. En aquell precís moment, l'estava penetrant.

Un home de 36 anys ha estat detingut

Afortunadament, agents dels Mossos d'Esquadra es van personar al lloc on s'estava produint l'agressió poc després, ja que havien estat alertats per altres veïns que també havien presenciat el desenvolupament dels fets. A banda de la policia catalana, també es van mobilitzar dues ambulàncies amb l'objectiu d'atendre a la víctima, la qual va ser posteriorment traslladada fins a l'hospital Sant Bernabé de Berga.

Durant el dia d'ahir, els investigadors van estar recollint testimonis i informació diversa, en un intent d'esclarir els fets. Després, els agents van procedir a prendre declaració al presumpte agressor, que es tractaria d'un home de 36 anys veí també de Gironella, el qual va ser detingut com a presumpte autor d'aquesta agresió sexual.

    L'Ajuntament de Gironella, d'altra banda, ha emès un comunicat via Twitter on manifesta el seu posicionament respecte de la qüestió: