Itàlia busca un nen de 4 anys que va desaparèixer després de la mort de la seva mare en un bosc

La pista de mare i fill es va perdre el passat 3 d'agost a la zona de Messina, a l'illa de Sicília

Imatge de l'autopista E90 a Sicília
Mare i fill van ser vistos per última vegada passant la barrera de l'autopista E90 a la zona de Messina. | CatalunyaDiari

Els serveis de seguretat i emergències d'Itàlia busquen des de fa deu dies a un nen de 4 anys la mare del qual va ser trobada morta en un bosc de la localitat de Caronia, a l'illa meridional italiana de Sicília. La mare del petit, Viviani Parisi, de 43 anys, va ser vista per última vegada en el matí del 3 d'agost després d'haver superat una barrera d'una autopista a Sicília, on poc abans havia tingut un petit accident de trànsit.

Acompanyada del seu fill Gioele, el matí del 3 d'agost havia sortit amb el cotxe per anar a comprar a la ciutat siciliana de Messina, segons va dir al seu marit. Tot i això, no va anar a la botiga i es va dirigir a l'autopista on va circular més de 100 quilòmetres. El seu marit va denunciar la seva desaparició i cinc dies després es va trobar el cos de la dona en un bosc pròxim a Caronia, al peu d'una torre d'alta tensió.

Segons l'autòpsia, les ferides que van produir la mort de la dona són compatibles amb una caiguda des de la torre, però els investigadors encara no han confirmat si és tracta d'una mort accidental, un suïcidi o si algú la va empènyer. Entretant, tota Itàlia segueix pendent de la cerca del nen en una àrea de més de 500 hectàrees sense que s'hagi trobat cap pista.

En sortir de l'autopista, el nen anava al cotxe amb la seva mare

El fiscal que dirigeix la recerca, Angelo Cavallo, ha confirmat que Gioele estava al cotxe amb la seva mare quan va sortir de l'autopista Palerm-Messina per a dirigir-se a Sant'Agata di Militello, segons un vídeo gravat per una càmera de seguretat privada en aquesta localitat. La recerca per onzè dia consecutiu es mantindrà a la zona de Caronia i Sant'Agata di Militello, a Messina, encara que amb un camp d'acció més ampli, segons es va decidir aquest dijous en una reunió que es va realitzar en la prefectura de policia de Messina amb els equips de rescat.

El marit de Viviana Parisi i pare de Gioele, Daniele Mondelo, va explicar al diari 'Corriere della Sera' que la seva esposa vivia un moment de depressió, que es va veure agreujada per la crisi del coronavirus, però va assegurar que mai faria mal al nen. «No crec que hagin matat a Viviana, però no em vull ni imaginar el suïcidi. Potser va ser un accident o es va sentir malament. Aquell estava tranquil·la, encara que havia tingut problemes en els últims mesos», va agregar.


Comentaris

envia el comentari