Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Izan i quatre famosos

Izan, el nen assetjat al seu aniversari al qual ara feliciten tots els famosos

El nen, de només 11 anys, va haver de veure com els seus companys se'n burlaven el dia del seu aniversari

Izan s'ha fet viral les últimes hores, encara que ha estat per a la seva desgràcia i la de la família. El nen, de només 11 anys, ha aparegut centenars de vegades a les xarxes en un vídeo en què es veu com està patint l'assetjament de companys. Ha estat el germà del menor qui ha compartit el vídeo i ha explicat què ha passat, volent denunciar el que li ha viscut el seu germà el dia del seu aniversari. Amb un post a Instagram ha explicat la situació.

«Avui el meu germà fa 11 anys, ahir, emocionat, va anar a comprar un pastís per celebrar-ho a l'escola». En aquest punt, el noi esmenta el nom del centre, una escola d'estiu anomenada Es Puig, a Lloseta, Mallorca.

És en aquest moment quan comença a explicar tot el que ha passat a l'escola. «Els seus companys en comptes de cantar-li l'aniversari feliç el que han fet ha estat començar a cantar-lo, però anomenant-lo 'GORDO, FOCA' i més mals noms els quals no són agradables per a un nen de la seva edat.[...]El meu germà, plorant i súper trist, s'ha assegut sol al pati després d'aquest desagradable moment, quan una estona després s'aproxima una altra vegada el grup de mal educats a fer-li el mateix que li havien fet abans dient-li 'Gros de merda' i molts més comentaris que no són agradables per a cap mena d'oïda», ha continuat explicant el germà.

Després ha explicat el més dur de tot el relat. El germà d'Izan ha deixat clar que els comentaris han afectat molt el nen. «El nen ha arribat a casa i el primer que ha fet és posar-se a plorar i dir que aquesta vida és una merda, que no volia viure més.[...]No és la primera vegada que li fan. Ell fa quatre anys que està en aquest col·legi aguantant insults, baralles, escopinades i més», ha confirmat també.

A més, ha aprofitat el post per queixar-se de la, segons ell, nul·la actuació dels monitors: «Són els que més haurien de posar èmfasi en el respecte, però fan els ulls grossos i no hi veuen res. Sincerament lamentable».

La situació es 'viralitza' i desenes de famosos feliciten Izan

Aquest post ha arribat als cors de milers de persones. No ha deixat de difondre's en xarxes i ja són gairebé mig milió de 'm'agrada' els que té. Un compte a Instagram (@es.decirdiario) va tenir la iniciativa de demanar vídeos de felicitacions per a Izan. Si els seus companys no volien passar el dia del seu aniversari amb ell, altres ho farien. Així, desenes de personalitats reconegudes a Espanya s'han bolcat amb la causa.

Primer pla d'Aitana Ocaña en un photocall
Aitana Ocaña és una de les famoses que va mostrar el seu afecte a Izan | GTRES

Cantants com Aitana o Chanel, futbolistes de la talla d'Antoine Griezman o Borja Iglesias, actors com Loles León, Eva Isanta... tots ells, i molts més, han fet arribar els seus missatges al nen. El resultat de tot això ha estat un vídeo de gairebé 45 minuts en què s'han ajuntat desenes de felicitacions per a Izan, que no va poder rebre dels seus companys de l'escola d'estiu. Tant de persones famoses com d'altres nens que han volgut enviar el seu afecte al nen.

El mateix compte de la iniciativa ha publicat a les seves xarxes les imatges, amb un text molt significatiu per acompanyar-les. «El resultat em posa els pèls de punta i m'enorgulleix al mateix temps: centenars de milers de persones enviant-me vídeos i felicitant el petit de la millor i més increïble manera».

«Pares amb els seus fills. Nois amb les seves mascotes. Menors donant lliçons als que se'n riuen d'altres i mostrant-li ànims a algú que ho està passant malament... Jugadors de futbol, actors i actrius, cantants i moltíssimes personalitats públiques i reconegudes nacionalment i internacional també s'han unit a la «festa» que hem organitzat», ha explicat la persona darrere del compte.

Així, doncs, l'afecte ha arribat al menor i aquest ha volgut enviar un vídeo agraint tot el que li ha passat després del mal moment.

Després de tot, sembla que Izan ha pogut sentir l'afecte de centenars de persones, que, tot i no conèixer-lo, han volgut fer passar al nen un aniversari molt millor del que havia tingut.