Javi i Bel, el català i la mallorquina morts en una fatídica rotonda a Mallorca

La policia estudia perquè els joves es van saltar les senyals viaries

Imagen de los fallecidos en el accidente de Mallorca
En Javi i la Bel havien iniciat una relació poc temps abans de l'accident  | Facebook

Un accident a Mallorca va deixar dues víctimes mortals aquest passat dimarts, 28 de maig. Francisco Javier Sánchez, era un jove de 27 anys i nascut a Vilafranca, a qui tothom coneixia com Javi. Treballava des de feia uns sis mesos en un local d’hostaleria anomenat Bar Es Fasser, ubicat a Lloret, Mallorca. Tot i que el jove portava poc temps treballant allà, ja s’havia guanyat el respecte i estima dels treballadors pel seu compromís, esforç i dedicació. Quan va acabar de treballar la nit del passat dimarts, 28 de maig, va quedar amb la Bel, una noia de 20 anys amb qui sortia des de feia relativament poc.

Isabel Servera Pocoví, més coneguda com a Bel, era una jove de Montuïri. Feia mesos que treballava de cambrera però la seva gran passió era el maquillatge. Una amiga seva la descriu com «la persona més feliç que conec». «Era molt graciosa, tenia poca orientació i sempre estava pendent de com estàvem», ha assegurat una altra amiga, amb qui anaven juntes a l’acadèmia d’estètica.

La parella va patir un accident mortal

Al voltant de les quatre de la matinada, la parella viatjava en l’Audi A3 d’ell, quan, es van apropar a una rotonda i no la van rodejar, sinó que a tota velocitat el cotxe va continuar recte, creuant al sentit contrari i estampant el cotxe contra un fanal. L’impacte va posar fi immediatament a la vida de la Bel i en Javi va morir hores més tard a l'hospital. 

En Javi va morir a l'hospital, després que l'ambulància el portés d'urgència | Cedida

 

Segons ha explicat la Guàrdia Civil a ‘El Español’, es desconeixen les causes de l’accident. A més, el jove no duia posat el cinturó de seguretat en el moment de l’impacte. Després de l’accident, en Javi es trobava en molt mal estat però conscient i va començar a demanar ajuda a crits, per això diverses persones van trucar a Emergències.

Quan va arribar l’assistència mèdica la Bel ja havia mort i en Javi es trobava atrapat al vehicle. Quan el van poder treure i pujar a l’ambulància, ja de camí a l’hospital, el jove va patir una aturada cardiorespiratòria, de la qual el van poder salvar en aquell moment els professionals. Per desgràcia, en Javi va morir hores més tard a l’hospital, després d’haver estat intervingut d’urgències.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari