Un primer vídeo sexual de Verónica hauria circulat per Iveco ja fa 10 anys

En aquella ocasió, la difusió no va ser tan massiva, tot i que la jove va haver d'aguantar las mofes dels seus companys més propers

Iveco Madrid
Imatge de la fàbrica on treballava Verónica | EFE

Ja es comença a saber què va poder passar amb Verónica, la jove mare treballadora de la fàbrica Iveco de Madrid, i què la va poder portar a suïcidar-se després que un vídeo sexual seu es difongués entre els seus companys. I pel que sembla, aquesta no ha estat la primera vegada que era víctima d’una violació de la seva intimitat i el centre de les mirades dels seus companys de feina. Ja fa uns anys, sembla que un altre company ja va compartir una primera gravació sexual de Verònica.

Aquest primer cas hauria passat fa 10 anys. En aquell cas, la jove morta mantenia una relació esporàdica amb un company molt proper a ella, segons explica ‘El Español’. Els dos es van gravar mantenint relacions i ell va decidir compartir-les entre un grup reduït de treballadors de la mateixa fàbrica.

Aquest fet va portar al fet que Verònica patís les primeres mofes. «Molts sabíem de l’existència d’aquest primer vídeo. Jo el vaig veure perquè m’ho va ensenyar aquest treballador, que també l’estava ensenyant a altres amb el mòbil. Tots estaven rient», explicava una companya. 

L’autor del segon vídeo la va amenaçar

A diferència d’aquesta segona gravació, el fet no va tenir molta repercussió. Verónica va poder passar pàgina, tot i que el seu marit actual, i en aquell moment parella, va tenir coneixement de les imatges a través de la seva cunyada. 

El gran problema va arribar anys després. El presumpte autor del segon vídeo i ella van tenir una relació durant una ruptura temporal que Verònica va tenir amb el seu marit. Setmanes abans que es produís la tràgica mort de Verònica, l’hauria estat fent xantatge amb publicar les imatges.

No va poder suportar que el marit tornés a passar per la mateixa situació

Finalment, va complir amb la seva amenaça i va acabar complint un nou malson per a la jove. Ella va haver de suportar com la gent de l’altra punta de la fàbrica l’anava a veure per saber qui era la protagonista del vídeo sexual. Abans que esdevingués el tràgic final, va acudir a la direcció de l’empresa el dijous abans de treure’s la vida i se li va oferir un nou lloc de feina en una altra secció, lloc el qual Verònica va acceptar.

Tot i això, hi va haver un últim fet que va fer que es trenqués i acabés penjant-se en la seva casa d’Alcalá de Henares. No va poder suportar que el seu marit tornés a contemplar unes imatges com aquestes amb un altre home. Possiblement, per no voler tornar a viure una crisi d’aquest tipus, va decidir posar punt final a la seva existència.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari