S'entrega l'exparella de la dona que es va suïcidar per un vídeo sexual

Hauria estat la persona que va difondre les imatges entre els seus companys

Iveco
Tots dos treballaven en la mateixa fàbrica d'Iveco a Madrid | Europa Press

L'antiga parella de Verònica, la dona de 32 anys i mare de dos fills que es va suïcidar per un vídeo sexual, es troba en dependències policials. Segons avançava la cadena 'SER', l'home s'ha entregat avui mateix davant la Guàrdia Civil de Mejorada del Campo (Madrid).

Ha estat al voltant de les quatre de la tarda quan s'ha presentat al quarter de l'Institut Armat d'aquesta població madrilenya. Minuts després ha estat traslladat a una comissaria de la Policia Nacional Coslada, encarregada de la investigació. Avui mateix el jutjat d'Instrucció número 5 d'Alcalà d'Henares ha obert diligències i la policia també investiga els fets des de fa uns dies.   

Seria la persona que va difondre el vídeo

El detingut i la dona van mantenir treballaven tots dos en una fàbrica de camions Iveco a Madrid i van mantenir una relació fa uns cinc anys. Va ser llavors quan es van enregistrar les imatges i perquè la policia no té gaires dubtes que va ser ell qui va compartir per WhatsApp la gravació.   

A l'espera que avancin la investigació judicial, l'home podria ser inculpat dels delictes de revelació de secrets o extorsió. També està pendent de confirmar-se si s'inicia alguna actuació contra les 20 primeres persones que van rebre el vídeo. 

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari