Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram
Logo Whatsapp
Joana Sáinz

Joana Sáinz, la ballarina de 'Súper Hollywood' que va morir a l'escenari a Àvila

La companyia hauria utilitzat uns 2.000 artefactes, anteriorment, sense que hi hagués cap problema

Joana Sáinz
Joana Sáinz va morir aquest diumenge durant l'actuació de l'orquestra 'Súper Hollywood' | @ElProdigioGabi

 

Joana Sáinz perdia la vida la matinada del passat diumenge, a les 02.00 hores, durant l'actuació de l'orquestra 'Súper Hollywood' a Las Berlanas, Àvila. L'orquestra utilitza components pirotècnics durant les seves actuacions, la jove de 30 anys estava al costat d'un dels artefactes pirotècnics quan  va fallar el seu funcionament i l'explosió no es va produir correctament. Segons indiquen les primeres investigacions, un  error de fabricació d'un dels components hauria estat el causant de la mort de la ballarina.

«Creiem que es tractava d'una part de l'espectacle fins que vam escoltar els crits» ha declarat l'alcaldessa de la localitat, Hermelina del Pozo, que afegeix que el succés va impactar a tot el públic i als integrants de l'escenari.

Feia 6 anys que actuava a l'orquestra 'Súper Hollywood'

Joana, era ballarina i coreògrafa de l'orquestra des de feia sis anys. Eva, com a part de la promotora de l'orquestra ha comentat a 'El Español' que el succés «ens ha deixat a tots en shock.  Era una noia estupenda: treballadora, amable, bona persona».

Joana sempre ha mostrat la seva gran passió pel ball i per això va estudiar dansa espanyola prop de la ciutat on residia, Santander. «La primera vegada que la vaig veure em vaig adonar de les seves virtuts. Era una noia amb molta energia, amb moltes ganes» explicava una de les seves professores, Mar Rojo, que afegia que es tractava d'una oia que «sempre estava feliç i contenta, activa... Sempre volia més i es passava moltes hores perfeccionant cada detall».

Fins al moment de l'accident la companyia havia utilitzat 2.000 artefactes

El propietari de la promotora de l'orquestra, Isidoro López, ha assenyalat que els focs artificials que utilitza l'orquestra «duren 15 i 20 segons i serveixen per donar espectacle». Fins al moment de l'accident, es calcula que la companyia  ha utilitzat uns 2.000 artefactes pirotècnics i mai havia passat res.

És per això, que les sospites sobre el mal funcionament dels focs artificials  agafen més força i es manté la hipòtesi que l'empresa que proporciona aquest tipus d'artefactes hauria comès un error en la seva fabricació  que va acabar costant-li la vida a la jove ballarina de 30 anys. 

També et pot interessar...