Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jonathan Stevens junto a su mujer y sus hijos

Jonathan, l'heroi de 36 que ha mort intentant salvar la vida dels seus fills

L'home ha deixat set fills orfes i una dona «absolutament devastada»
Jonathan Stevens amb la seva dona i els seus fills
Jonathan Stevens va morir intentant salvar dos dels seus fills de morir ofegats a la platja | Xarxes socials

Jonathan Stevens era un home de 36 anys que va morir  a la platja al Regne Unit intentant salvar  dos dels seus fills, que havien quedat atrapats entre l'onatge i el corrent se'ls estava emportant mar endins.

La víctima estava passant el dia a la platja amb la seva família i els nens estaven a l'aigua quan, sense avís, la marea  va començar a pujar ràpidament i els petits no van poder sortir de l'aigua. 

El pare dels nens, veient que els era impossible sortir-ne, va llançar-se a l'aigua per intentar rescatar els nens. De fet, ho va aconseguir i els nens van poder sortir del mar, però ell no va poder sortir després i va acabar perdent la seva vida.

 

Jonathan Stevens va acabar morint a l'hospital

Els tràgics fets es van desencadenar el passat diumenge, 2 d'agost, en una platja a Gal·les del nord, a Anglaterra. Diversos banyistes van veure que Jonathan no podia sortir de l'aigua i van avisar els socorristes  que vigilaven la platja.

Els professionals van aconseguir treure'l de l'aigua i els serveis d'emergència van traslladar-lo a un hospital, on finalment va morir. Ara, la seva pèrdua ha deixat la seva dona  «absolutament devastada  perquè ha perdut l'amor de la seva vida» i deixa set nens orfes, segons ha informat el 'Daily Post'.

La seva heroica mort ha causat un gran impacte en les xarxes socials i milers de persones han donat suport a la seva família, que està molt afectada per la seva mort: «Va morir com un heroi», ha declarat Laura Burford, la seva dona.

A causa del gran impacte que ha tingut aquesta notícia, Mel Powman, una gran amiga de l'home, ha creat una campanya de donacions  per ajudar econòmicament la família de Stevens. En 24 hores, Mel ha aconseguit una notable quantitat de diners per ajudar la seva dona: «Tots estem pensant en tu en aquest trist moment. Molt d'amor», ha escrit Powman en la descripció de la pàgina de les donacions.